Tänään ei yhtään tuntunut hölmöltä kuvata villaisia kämmekkäitä ulkona, sen verran viileää oli kun esikoisen kanssa olimme lammashaassa kuvaushommissa. Varvastossut jalassa tuli varpaille melkein vilu. 

Minulla on ollut tapana, että jos joku työtoveri lähtee pois töistä, eläkkeelle tai vaihtaa työpaikkaa hän saa minulta jotain minun tekemääni. Tässä heinäkuulla muistamisia pitäisi tulla kaksi, mutta molemmat vähän jälkijunassa. Viime sunnuntaina vietettiin läksiäisiä, joiden juhlakalu saa kämmeekkäät kun tapaamme sunnuntaina toisissä läksiäisissä.

IMG_4969

Kämmekäsmalliksi valitsin Hanna Piiparin Kaislan. Malli mielestäni hyvä ja selkeä ja sopii sekä naiselle, että miehelle ja tällä kertaa nämä ovat menossa miehelle. Lankana on Gepard Garnin Sømands garn, jota oli jääneenä juuri kämmekkäiden verran. Lankana aivan ihana 100% villalanka, tästä voisi neuloa vaikka jotain enemmänkin.

IMG_4975

Malli: Kaisla
Hanna piipari
Lanka: Sømands garn
Menekki: 68 grammaa
Puikot: 4 mm

IMG_4973

Lankalaihikseen näiden kämmekkäiden myötä tulee -15 580 grammaa.

Kesäloman aikana luulen, että jotain lankaa kotiutuukin Heimolaan, sillä onhan tässä houkutushetkiä tulossa. Toisaalta, jos ei mitään tarpeita ole saattaa käydä niinkin, että lomakin menee lankaa ostamatta. Lauantaina minulla on ajatus laittaa kirpparipöytä Tuleksille ja sinne saattaa lähteä minulle puhumattomia lankoja myyntiin.

 

heinäkuun terkuin seijap