Kylläpä aika rientää. Tnään on jo 17 päivä marraskuuta. Olin tänään iloinen kun huomasin, että tasan kahden viikon päästä pääsen töihin, jos kaikki etenee näin kun on nyt mennyt.

Eilen laitoin jännityksen sekaisin tuntein huopumaan Purosta neulomani lapaset.

Olin neulonut ensin nuo pienemmät, naisen kokoiset lapaset. Ohjekin löytyi Novitan sivuilta. Tuossa vain harmitti se, että kerät oli keritty eripäin, siis Novitalla, enhän minä itse ole tuota kerinyt, joten raidotus tuli eripäin. Miesten lapaset sitten päätin neuloa Iltanuotio väristä raidoittaen itse ja ajatuksella, että menköön miten menee. Siellä, sitten olikin solmu ja menivät värit sitten tosiaan miten menivät.

 

Nämä valtavat lapaset, sitten muovitin ja laitoin pyykkikoneeseen. Mukana Vilman farkut ja kaksi kylpypyyhettä. Pesu lämpötila 40°. 

Tässä sitten tulos siitä mitä koneesta tuli ulos.

Isännän tarvitsin avuksi venyttämään nuo lapaset mittoihinsa. Puroilu, ei ole ehkä niin voimalaji huovuttamisessa kuin Novitan Huopanen, mutta kyllä sekin voimaa vaati. Mutta edelleenkin Sandnesin Tove ja Fritidsgarn ovat minun lempparilankojani kun huovutetaan

Kaiken voimailun jälkeen lapaset näyttivät tältä. Tuohon loppuun laitan erikseen kuvat molemmista, kun kävin tuolla sumuisessa ilmassa niitä kuvaamassa.

Lapaset lasten Esa-opelle jouluksi

Malli:Novita

Lanka: Novita Puro Iltanuotio

Menekki: 130 g

Puikot: 9

Lapaset lasten Mirja-Liisa opelle jouluksi

Malli:Novita

Lanka: Novita Puro, Kanervikko

Menekki: 100 g

Puikot:9

Lapaskuuhun menevät nämäkin lapaset, kunhan ehdin sinne bloggaamaan. Nyt kotona perusflunssaa sairastava Oskari haluaa Monopolin peluu kaveria, joten kai täytyy äidin mennä.


Tänään saatan blogata toisenkin bloggauksen, marraskuun sny-paketti on postissa. Kunhan isäntä vaan muistaa sen hakea, kotiin tullessaan. Tunnuksen lähetin hänelle tekstiviestinä.