Muistatte varmaan, kun iloisena kerroin meidän tiellämme olevasta parannustyöstä. Maanantaina sitten tulikin vähän takapakkia kun pikirekka ylitti siltaa ja kellahti alas. Ulla on ottanut tämän kuvan maanantaina, itse en ehtinyt tai pitäisikö sanoa tohtinut kuvaamaan. Olipa tuo aikamoinen kylän kokoontumispaikka, siellä iltamyöhään asti oli porukkaa.

 

1008684_165946096924369_1706023020_o-nor

Tiistaina näkymä oli jo erilainen keskiviikkona koulubussitkin pääsivät jo ajamaan läpi asti. Nyt oletamme, että kyseessä on väliaikainen ratkaisu. Täytyyhän tuo silta oikeasti vielä korjata.

 

DSC03190-normal.jpg

Vanhat kivirakenteet ovat romahtaneet, vesi kuitenkin pääsee virtaamaan.

DSC03188-normal.jpg

Olihan tuo vanha sillan kaidekin jäänyt tuonne puron pohjalle.

DSC03191-normal.jpg

Puikoilta on päässyt yksi neule, jota olen valoisina tunteina tikuttanut.

DSC03195-normal.jpg

Tämä kuva, jossa Orvokki on laaduntarkastajana on siksi, että näette sukan pituuden, tulee siis minulla polveen asti. Sukat ovat minulle isot, sillä tulevat työtoverille, jolla on pikkuisen isompi jalka. Minulla on ollut tapana tehdä sukat pois lähteville työtovereille, nämä eivät ole sellaiset. Tänään kuitenkin tuli kolmet eläkekahvikutsut ja tiedän ainakin vielä yhdet eläkekahvit ja saattaapa olla, että joitain muitakin lähtijöitä on tässä syksyn aikana, joten aika pikaisesti varmaan sukkaa pukkaa puikoille.

DSC03199-normal.jpg

Sukan malli on muokattu versio Novitan talvi 2005 lehdessä olleesta sukkamallista. Tein sukkaa pidemmäksi, jotta sitä olisi kiva käyttää talvella hameenkin kanssa.

DSC03197-normal.jpg

Mustat polvisukat

Malli: Novita talvi 2005

Lanka: Nalle

Menekki: 162 grammaa

Puikot: 3 mm

Huomenna sukat pääsevät omaan kotiin, toivottavasti ovat sopivat ja mieluisat. Minä taas muistin sen miksi mustaa on niin raskas neuloa, kun illan suussa jo alkaa olla sen verran hämärää, että virhesilmukoitakaan ei meinaa nähdä.

 

Tänään koitan saada Laurinlapaset valmiiksi, jotta saisin puikoille langat, jotka oli pakko hakea Tampereelta taito Pirkanmaalta. 

Torstain terveisin seijap