"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Tälläisen haasteen sain eilen Villiviiniltä. Huomasin sen vasta niin hämärällä, että jätin kuvien ottamisen tähän päivään .

Minä bloggaan kotona makuuhuoneessa, ihan  poikkeus on jos jostain muualta viestiä laitan.

928475.jpg

Ikkunasta näkyvä maisema, on siis maisema joka näkyy tuolta kapeasta ikkunasta.

928479.jpg

Tämä kuva on otettu istuen koneen takaa, kun vähän kurkistaa näyttää tältä.

928480.jpg

Kun kurkistan olkani yli näkyy petaamaton sänky ja isot ikkunat.

 928484.jpg

En ole lainkaan tänää kiertänyt blogeja. En tiedä kuinka monella tämä jo on, en siis haasta ketään, mutta mukaansa saa ottaa, ken haluaa.

Riihimäki reissu tuli tehtyä. Kävin kolmessa lankoja myyvässä liikkeessä, enkä ostanut yhtään lankaa. Kyllä Asadossa oli vieläkin lankaa. Sieltä ostin kuminauhaa ja ompelukoneen neuloja, toisesta liikkeestä keskustasta, ostin varmuuden vuoksi vielä vahvemman ompelukoneen neulan. Eilen katkesi viimeinen kun ompelin Vilman sametti hametta. Sukkulasta ostin sormikaspuikot. Ihania uusia lankoja olivat hyllyt täynnä, mutta en tällä kertaa ostanut.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!