Lauantaiaamun tervehdys.

Olipa ihan huomata teidän viikonlopputervehdyksiä ja muitakin kommentteja, vaikka itselläni on ollut bloggaukset ja muiden lukemiset tosi vähässä. Viikolla alkoi tosiaan se yksi iltaryhmä töissä, vielä 5 iltaa se kestää. Se normaali viikkorytmi muuttui kokonaan. Jotenkin vaan olen istunut neulomassa, kun on ollut niitä omia hetkiä. Kuoron jätin tauolle, tulisi liikaa säännöllisiä iltamenoja. Kotonakin tarvitaan.

Huivikommentit lämmittivät mieltä kovasti. Saattaa olla, että se menee lahjaksi, nyt kun olen sitä tuossa katsellut. Ei se reuna näytä pahalta ollenkaan. Reunan purkuun ja uudelleen päättelyyn en jaksa ryhtyä, silmukoita on niin kamalan paljon.

Revontuli-huivi AnneM:n ohjeella uusimmasta Ullasta on valmistunut. Kiitos AnneM ihanasta ohjeesta.

1015559.jpg

Valmiin huivin kaksi langanpäätä päättelin ja laitoin huivin pesukoneeseen kylmään villapesuun. Pika villapesu ja pieni määrä pesuainetta, sitten yöksi pingotukseen ja aamun tihkusateeseen kuvaamaan. Siksi nuo vesipisarat kuvissa.


1015560.jpg


Revontuli huivi
Ohje: Ulla
Lanka:Virolainen villa Mervillasta
Menekki: 192 g
Puikot: pitsi addit 4,5 Arjalta

Prosenttiliikkeen kulutuskin pitää jäleen päivittää. On kirjaamatta sormikkaat, Kiri ja pienet bloggaamattomat näpertelyt, sekä tämä huivi. Taidan kuitenkin keittää pannullisen kahvia ja tehdä kauppareissun ennen sitä.

Hyvää alkanutta viikonloppua, muistakaahan siirtää kelloja ;)