Kauniin puolipilvisen pakkasaamun jälkeen tämä sunnuntaipäivä on kääntynyt vesisateiseksi ja harmaaksi iltapäiväksi. Tänään vietimme lasten kanssa lomapäivää ja kävimme elokuvissa katsomassa Katti katalan kostoa. Nyt jo lämmitetään taloa leivinuunin tulilla, tuntuu ihan leppoisalta sunnuntailta.

 

Eilen valmistuivat Bambumetsä sukat sarjanumeroltaan 3.

Lankana nyt se petrooli seiska veikka, ja melkein nyt tekisi mieli jättää itselle. Niin hyvin sattuvat sopimaan tähänkin Lontoosta ostamaani tunikaan.

Lankana tämä petrooli oli aivan ihanan pehmeätä, verrattuna sihen Opi villasukka lankaan, josta edelliset sukat valmistuivat. Näissä sukissa muokkasin vähän mallia ja tein varsista pidemmät kun ohjeessa. Lankaa olisi riittänyt  kyllä vieläkin pidempiin varsiin.

Bambumetsä sukat

Lanka: Seitsemän veljestä, Novita

Menekki: 212 g

Puikot: 3,5 mm pyöröt

Alkuperäinen ajatus oli, että nämä menevät lahjalaatikkoon, mutta nyt jään kyllä miettimään asiaa kahdestakin syystä. Tykkään väristä tosi paljon itse ja sukat sopivat minullekin ja Oskari sanoi, että eiväthän nämä ole punaiset, kun hänen mielestään kummitätinsä sukkien pitäisi olla punaiset.

Sukkasadon perunalaariin nämäkin sukat kirjataan.

Sunnuntaiterveisin seijap