Uusi viikko on saatu alkuun. Viikon ensimmäinen valoannos käyty ottamassa kaupungissa. Lauantain kiusallisen iho-oireilun takia valoissa olo aikaa ei nostettu viidestä minuutista. Nyt iho tuntuu suhteellisen hyvältä, kyllä tästä selvitään.

Kaupungissa tein vähän lankaostoksia ja ostin 2,5 bambuiset sukkapuikot, niitä kun minulla ei ollut. Langat ovat tässä. Se mitä niistä tulee, sen kuulette myöhemmin.

430441.jpgViime yönä nousin sängystä kun kuu valvotti
Tein NYSväämisneulettani alakerrassa. Minulle tuosta Novitan mallista on tullut todellinen nysväämisneule. Olen sen alun purkanut jo kolme kertaa. Nyt neljännellä kertaa näyttää hyvältä.

430452.jpg

Laitan jonkun kuvan lisää tuonne yhdessä neulovien blogiin ja muutenkin sinne jatkan kertomusta tuosta neuleesta.

Tuo sana nysvääminen merkitsee minulle sellaista hiljakseen tekemistä ja vähän saamattomuuttakin. Koko ajan on tekemässä, mutta valmista ei tule. Se on tullut siitä kun tuttavaperheen, jo aikuiset pojat, olivat sanoneet viljelijäperheessä vanhemmilleen "Kun, ette te tee mitään tilan eteen, te vaan nysväätte" Kuitenkin koko ajan tehtiin työtä siinä paikassa.

KIK ehdotti kommenteissaan että voitaisiin perustaa kuuta valvovat neulojat. Minulle sopisi hyvin. Ainoa ongelma on siinä, että en viitsi olla koneella silloin kun isäntä on nukkumassa, kone kun on täällä meidän makuuhuoneessa. Toisaalta aina tieto siitä, että joku muukin valvoo helpottaa.

Huomenna on taas Tervakosken neuletapaaminen, lupasinkin opettaa rajakarjalaisen mallineuleen siellä. Taidan neuloa siellä myös salaisia sukkia, jos vaan jää aikaa.

Mukavaa alkanutta viikkoa teille jokaiselle, taidanpa lähteä nysväämään tuota neulettani.