Eilen olin lankalauantain kunniaksi neulomassa Soukan Menita Outletissa. Isännällä oli soittotunti Hesassa ja siinä kyydissä matkasin.

Mukava joukko neulojia oli paikalla ja neuleet/virkkaukset etenivät mukavassa puheensorinassa. Liikkeenähän tuo Menitan Outlet on aivan mieletön, mutta selvisin ilman ostoksia. Kristiina oli tosin sitä mieltä, että Vilma villalankaa olisi pitänyt ostaa.

Peukalon paksuinen Vilma jäi kuitenkin hyllyyn odottamaan muita ostajia.

Arjan Noro-neule sai taas miettimään, että pitäisiköhän ostaa Noroa vajaan kahden viikon päästä olevalla Tallinnan matkalla. Sehän tosin riippuu siitä mitä lankoja Epp on Kosmos kauppaan saanut. Niin, ja tässä kohtaa Arjan muistuttaa "Seija, sinähän et osta lankaa, jos et tiedä mitä siitä neulot." Siis siellä matkallakin sitten.

Eilen illalla tein uuden Yhteisvastuutiskirätin. tällä kertaa lankana vähän paksumpi Bamboo.

Malli: Yhteisvastuu tiskirätti oma

Lanka: Schachenmayr nomotta idena Bamboo

Menekki: 36g

Puikot: 4

Tästä rätistä tuli kiva omaan käteeni sopiva rätti. Tykkään enemmän näistä vähän tukevammista. Näiden yhteisvastuu tiskirättien ajatus on se, että näitä voi tehdä kuka tahansa missä tahansa. Toiveella, että ne myydään omalla paikkakunnalla yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Laitan näiden ohjeen blogiin vielä pääsiäisen aikana. Lähteän ne myös yhteisvastuutoimistoon Helsinkiin.

Se ohuempi rättihän löytyy kuvana täältä.

 

Kiitos kaikista kommenteista, joita olen teiltä saanut. Toivottavasti huovutetut munatkin jo näkyvät, täällä ne ovat näkyneet koko ajan. Outinhan ne pitää huippu huovuttajana nähdä, olen ihan ylpeä, kun minäkin onnistuin .