Sanan suvipäivät ovat onnellisesti ohi. Perjantaina sain osallistua ohjelmaan ja se tuntui hyvältä ja hoitavalta. Taas jaksaa jonkin aikaa. Monia kohtaamisia ja joitakin uusia tuttavuuksiakin sain. Etenkin sitten kun lauantaina ja sunnuntaina lettupannun ääressä touhuttiin.

Naapurin maitotonkka sai sunnuntain kaatosateessa letunpaistoteltassa uuden tehtävän lettutaikinan ämpärin telineenä. Lettuja paistettiin aikamoinen määrä.

Kauniista juhlapaikan somistuksesta minulla ei juurikaan ole kuvia, kun kamera ei kulkenut mukana, niin paljon kun olisi tarvinnut. Sunnuntain talkoopaikalta katseltuna näytti ohjelman aikana tältä. Onneksi kuulijoilla oli kuivaa jäähallissa sisällä.

 

 

Eilen veimme lapset Ryttylään leirille. Molemmat osallistuvat siellä bändi kanavaan, jota vetää Idän Ihmeiden Ville. Uskon, että on huippu leiri tulossa.

 

Oskari pääsi tuttujen poikien kanssa samaan huoneeseen. Ihana näky oli kun me lähdimme kotiin, Oskari jäi kitaran kanssa soittelemaan Teinilän portaille.

 

Oikein ihanaa juhannusviikkoa teille kaikille. Meille tulevat torstaina lampaat, kuten kuvasta näkyy, niitty on jo aika korkeaksi kasvanut. Kissanminttua ja kumppaneita odottaessa..