Toukokuun loppuun mahtui paljon asioita. Helatorstaina kävimme isännän kanssa Tampereella. Olimme mukana helatorstain messussa jossa piispa Matti Repo vihki kuusi pappia papin tehtäviin ja 5 diakonia palvelemaan Kristuksen kirkkoa. Yhdestä näistä papeista tulee minulle työtoveri ja yhdestä tulee pappi tänne kotiseurakuntaan.

Eilen haimme lasten todistukset ja sen jälkeen kiiruhdimme kaupunkiin yksityiselle lääkäriasemalle päivystykseen, kun esikoisen isossa varpaassa oli paha kynsivallin tulehdus. Siinä sitten menikin aikaa kaupungilla muidenkin asioiden kanssa. Kotona leivoin pasteijat esikoisen rippijuhlia varten pakkaseen. Pikkuhiljaa nekin hommat etenevät.

Sitten kesäkuun kysymys.

Osaako joku neuvoa, kuinka lisätään video Vuodatuksen blogiin. Linkkinä sen osaan tehdä. Tässä linkki videoon, josta haluaisin tehdä bloggauksen. Niin paljon on tuota mallineuletta minulta kysytty ja olisi mukavampi, että se olisi tässä upotettuna, kuin linkin takana. Naamakirjan hurmaavat huivit ryhmässä useampikin on jo saanut huivia tehtyä tuon videon avulla.

Vuodatukselta ei ole tullut minkäänlaista vastausta huhtikuun lopulla laittamaani kysymykseen. Jos joku osaisi auttaa niin blogijakoon olisi tulossa tämän huivin pintaneule.

IMG_9169-normal-normal.jpg

 

Oikein ihanaa alkanutta kesää. Teille joilla alkoi loma tahdon toivottaa levollista ja rauhaisaa lomaa. Minun loman alkuuni on vielä jonkin aikaa.