Edit:Lisäsin linkkejä muiden matkakertomuksiin, kuvat Wetterhoffin värikartoista, sekä linkit muissa blogeissa oleviin matkakertomuksiin. Löytyvät siis lopusta.

Yö on nukuttu ja ostokset valokuvattu. Asian mukaisesti on minut aamulla herätetty ja lahjat annettu. Niistä ja muusta äitienpäivän vietosta teen illalla uuden päivityksen.


Tässä tulee kuvia niistä langoista, jotka eilen löysivät kodin meiltä, Heimolasta. Kaikki eivät tänne jää, mutta ovat nyt ainakin tänä aamuna meillä, jatkaakseen matkaa valmiina käsityönä, tai työstettäväksi muualla.

583006.jpg

Ikkaa, Wetterhoffilta. 4 kappaletta 100 gramman vyyhtiä.

583005.jpg

Tapio oli tehnyt jokaiselle Novita-pussit. Tässä minun pussini sisältö.

583008.jpg

Oman neuleen verran Alpacaa, Tapiolta ostettuna.

583009.jpg

Kaksi vyyhtiä, Jämsän huopatehtaan karstavillalankaa. Sopii erinomaisesti värjäämiseen.

583010.jpg

Oman neuleen verran Violettaa. Tämä keltainen kun on ainoa keltainen joka minulle sopii. Ostin myös Sandnessin lehden Mandarin petit ohjeita. Oli ihan pakko kun sain puoleen hintaan. Äitini taas osti tämän vauvalehden.

583015.jpg

Näistä alpakoista saavat eskariopet omat salomoninsolmuhuivinsa. Pinkistä on aloitettu, kun KaraMellia ja Arjaa opetin kotimatkan aikana.

583011.jpg

Mohair Luxit osti ystävä, jolle virkkaan salomoninsolmuhuivin.

583014.jpg

Sama ystävä ja virkattu huivi näistäkin.

583017.jpg

Isannälle Bambusukat ja itselleni sukkikisia, sekä Marsun muinoin Hulluilta päiviltä minulle hankkimat virkkuukoukut. Kaiken takana on Marsu...


Taidanpa tänään dokumentoida äitinikin ostokset, jotta näette että minä pääsin vähällä. Lapset katsovat tyytyväisinä lasten ohjelmia ja minulla on nyt aikaa pienelle blogikierrokselle, ennen jumalanpalvelusta.

Edit: Äitini ostamat langat löytyvät tästä.
584677.jpg

Luvassa ainakin verkkoponchoja ja vauvan vaatteita.

Äiti oli tietenkin pirteänä eläkeläisenä jaksanut katsoa yöllä euroviisut ja saanut Baby Ullista vauvan nutun alkuun.

584685.jpg

Tässä nämä Wetterhoffin ihanaiset värikartat.

584690.jpg

Arjan blogissa saa hyvää kokonaiskuvaa kaupasta, KaraMellillä löytyy kanssa matkakuvausta kahden päivityksen verran. Kirstin ostokset löytyvät täältä. Uskon että lisää kertomuksia tulee jossain vaiheessa.