Meillä on palokärjen pesässä vilskettä. Kuullosta ihan kuin pienet moottorisahat kävisivät. Eilen kuulin, että poikaset ovat kuoriutuneet. Onpas kevät jo pitkällä. Kerroin tämän ihan ensimmäisenä että en vaan unohda.

Tänään kävin kaupungissa. Samalla kävin kertomassa Wetterhoffilla meidän lauantaisen retkijoukkomme suuruuden.  Kuinkahan ison kassin kanssa sitä täytyy lähteä liikkeelle? Tapiokin soitti Päntäneeltä. Olin kysellyt sähköpostissa käyvätkö luottokortit ja vastaus oli, että kyllä käyvät visat ja electronit. Melkein pelottaa tuleeko sitä sorruttua turhuuksiin.

Kaupunkireissulla poikkesin myös Antikvariaattiin. Kaksi virkkaus-ja neuletyöt lehteä vuosilta 1965 ja 1966 saivat meiltä uuden kodin.

577647.jpg

Malleja oli vauvoille, lapsille, naisille ja miehille. Ihan toutetettavissa oleviakin.

Nyt pitää mennä laittamaan ruokaa. Ennen kuoroharjoituksia on vielä kampaajalla käynti. Kuinka tämä tukka onkin päässyt tämännäköiseksi?

Ai, niin. Astianpesukoneessa oli pumppu rikki. Tarvike pumppu ei käynyt, joten meni tilaukseen nyt odotellaan että saadaan se liikkeeseen ja sitten meille. Tiedossa siis tiskivuoroja.