Lankalaihiksen tuhoa tässä paaston aikaan harrastan, sillä tänään kävin hakemassa Matkahuollosta Korialta lähetetyn Novitan paketin. 50 grammaa lankaa kaiman äidille ja puoli kiloa minulle. Minä olin vaan se apukäsi, joka jeesasi saamaan lankaa, jota ei kaupasta enää saanut ja työ oli kesken.

Hups! Eli tällä hetkellä lankalaihiksen tulos on 530 grammaa. Toisaalta tuosta satsista 350 grammaa pitäisi mennä nopeasti, sillä virkatut my boshithan syntyvät varmasti nopeasti.

Untitled

Minä näen tässä pipot ainakin esikoiselle ja itselleni. Piti sitten tilata tuollaiset meritkin, jotka saa laitettua kolmeen pipoon. Täältä Novitaknitsistä löytyy jokunen pipo-ohje. My Boshi lanka tulee euroopasta Novitan yhteistyökumppanilta ja siinä on 70% polyacrylia ja 30 % villaa.

Untitled

Tämän ihanan pehmeän merinovillan taas tekee Novitan Italialainen kumppani, tilasin nämä ajatellen lapasia, mutta käykin luultavasti niin, että en raski käyttää näitä lapasiin. Aivan ihana pehmeä lanka. Värit vähän valehtelevat kun on otettu näin illalla sähkövaloilla.

Tämän päivän Raamatunlause haaste meni meidän Simon Kyreniläisen Pilatukselle.

Pilatus kysyi Jeesukselta:"Oletko sinä juutalaisten kuningas?" "Sinä sen sanoit", Jeesus vastasi Luuk 23:3

Viikon tauko treeneissä oli tehnyt tehtävänsä, paljon on mieleen palautettavaa, mutta uskon, että musikaalista tulee hyvä.

Pitkäperjantain esitys on Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa klo 18 ja pääsiäimaantain esitys Hämeenlinnan kirkossa klo 16. Ihan vaan pikku mainos, jos haluatte tietää mitä on kovasti treenattu.

Tiistaiterkuin Seija