Sunnuntai on illassa. Tänään on ollut työpäivä ja olemme käyneet laittamassa haudan talvikuntoon. Vaikka tänään olisikin ollut kellon siirron takia tunti enemmän neulomisaikaa, niin minulla se on kyllä jäänyt tosi vähiin.

Suuri kiitos teille kaikille huivikommenteista. Toinen toistaan upeampia revontulia on näkynyt siellä täällä ympäri blogistaniaa.

Laskin tuossa prosenttiliikkeen kulutusta. Hups, kuinkas siinä näin pääsi käymään? Valmistuneita töitähän oli kaksi huivia, sormikkaat ja tossut. Tossuihin käytin sen kaiken hahtuvan jonka olin äidiltä niitä varten saanut, joten se ei lisännyt lankasaldoa, kuin sen yhden illan verran. Sormikkaita varten ostin yhden kerän merinovillaa ja siitä jäi yli joten se jää lisääntyneeksi langaksi talouteen. Snyltä saadut ihanat langat ovat 150 g lisäystä lankasaldooni.

Kaikkien laskutoimitusten jälkeen oli ekan kerran prosenttiliikkeen aikana neulottavassa määrässä plussaa ja ihan oikeasti jo vähän kauhistuinkin, että pitääkö ottaa tosiaan paksummat langat käyttöön. Sitten huomasin virheen olin laskenut että ostamani merinovilla kerä olisi ollut 100g eikä 50 g. Kun korjasn virheen niin jälleen ollaan voiton puolella. Tänään voin kirjata että neulottavaa on jäljellä enää 1,395 kg. On siinäkin vielä tekemistä.

Ilmoittauduin minäkin lapaskuuhun.

250534.jpg

Eihän sitä ihan kamalan monia Fritidsgarn lapasia tarvitsisi neuloa, että pääsisi prosenttiliikkeessä tavoitteeseen. Mutta kun jotenkin nyt vaan mieluummin neulon tällä hetkellä kaikkea muuta. Siis noita huiveja, joihin ei kulu lankaa nimeksikään.

Nyt kai pitää lopettaa. Isäntä on tekemässä studiota tänne meidän makkariin koneen äärelle, enkä haluaisi, että menee yötöiksi.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!