Tänään oli ensimmäinen päivä syksyn huovutuskurssia ja meitä oli 13 huovuttajaa. Äsken kuvia ladatessani huomasin, että enhän edes kuvannut kaikkia vähiä omia huovutuksiani, mutta jos huomenna sitten ulkona päivänvalossa.

Tässä huovuttavat Vilman taitavat kädet. Vilma sai tehtyä itselleen aivan ihanat korvaläpät. Tarkkana tyttönä hän huolehti, että läppien koko säätöä, ei voi enää muuttaa ja meidän perheessä nämä läpät mahtuvat vain Vilman päähän ja korville.

Minä huovutin 4 saippuaa ja yhden kuusen, muun aikaa ihailin Helena open kirjoja ja mietin mitä huovuttaisin viikon päästä. Niin ja tästä kuvasta puuttuvat siis ne kaksi muuta saippuaa. Meillä on ollut kuukauden käytössä käsisaippuana huovutettu saippua ja se on ihana käytössä. Saippua tulee villan läpi ja villalla on hyvä hangata käsiä puhtaaksi. Täällä blogissa huovutetaan saippuaa. Täältä voi You Tubista katsoa videona saippuan huovuttamisesta. Sukkahousu auttaa villojen paikallaan pysymisessä, mutta minä tykkään huovuttaa ilman.

Kotona sitten laitettiin pesukonehuovutus käyntiin.

Saas nähdä mitä näistä tulee? Sinisissä sukkahousuissa on siis Vilman potkupallo vuorattuna villalla.

Kun sukkahousut purettiin tulos näytti tältä. Hyvin huovuttaa uusi pyykkikoneemme. Nyt vielä koneen pikapesu 40°, ajassa 40 minuuttia pesee Novitan Hahtuvaisesta  tehtyä huovutusjuttua, saa nähdä mitä tulee. Kokemukseni Hahtuvaisesta eivät ole olleet kovin hyvät, mutta tuli sellainen olo, että vapaalankahuovutukseen voisi vaikka hurahtaakin, taas hetkeksi.

Täällä huovuttaminen jatkuu, laitanpa sitten jossain vaiheessa vielä kuvaa mitä noista syntyy.

Huomenna sitten isänpäivän viettoa ja pitää jumalanpalveluksen jälkeen käydä tietenkin äänestämässä.

Lauantai terveisin seijap