Eilinen oli viimeinen kesälomapäiväni. Lupasin keväällä, että jos tulee peruutuksia kotikirkon kirkkoemänniltä tai isänniltä, niin voin olla hätävarana, esittelemään kirkkoa. Niinpä sain viikolla tekstarin jossa kysyttiin olenko pyhänä käytettävissä ja niinpä sitten sunnuntaina messun jälkeen asetin Hakoistentielle kylttiä, joka kertoo kirkon olevan avoinna.

OriginalPhoto-491649570.265092

Ukkosta ja vettä oli ilmassa ja kirkossa oli aika rauhaisaa, kävijöiden suhteen. Minäpä sitten näppäilin kännykällä kuvia, joita ei olisi ehkä tullut otetuksi, jos kirkossa olisi ollut muuta väkeä.

HipstaPrint

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko on siis yksi noin 250 tiekirkosta.

OriginalPhoto-491652509.149745

Sakastissa oli enemmän valoa neuloa, kuin kirkon sisällä. Tosin kun raitoja ja lisäyksiä ei enää tarvinnut tehdä kävelin ympäriä kirkkoa neuloen, jotta ei tarvinnut istua niin pitkään paikallaan.

OriginalPhoto-491652368.479904

 

IMG_2335

Selfiekepin käyttöä harjoittelin Pyhän Laurin edessä, ja minun  mielestäni hän hymyili ihan hyväksyvästi.

IMG_2333

Tänään työpäivän jälkeen muutin blogin ulkonäköä. Viime päivityksessä Karppi kommentoi ulkonäköä ysäriläiseksi ja niinhän se on ollutkin. Blogi on perustettu Vuodatuksen kymmenen vuotta vanhalle pohjalle ja fonttejakin taisi olla silloin tasan kolme ja silloin valitsin comic sansin, vaikka sen tiesin monia ärsyttävänkin. Karpille vastasin tuonne kommentti kenttään, koska hän ei ollut laittanut yhteystietojaan, joilla vastata ihan henkilökohtaisesti.  Tosihan on, että jos ei miellytä, ei ole pakko lukea. 

(Muoks. vaihtuikin jo yhdenlaiseen)
Blogin kansikuvakin tulee vielä tänään vaihtumaan kun saan ladattua Heimola kuvat koneelle. Kuvasin ennen sauvakävelyä kotia ja nyt lämmittelen sisällä kun kaatosade kastelli isännän, Orvokin ja minun ihan kokonaan. 

Vielä viime viikkoisella kotikirkon kuvalla toivottelen teille kaikille ihanaa alkanutta elokuuta. Heipä hei...

OriginalPhoto-491068074.005903