Kiitos paljon hupparikommenteista. Huppari odottaa vielä pääsyä saajalleen, eli Kerttu vauvaakaan ei olla vielä käyty katsomassa. Ajatus on, että kyllä tässä kuitenkin vielä ehtii.

Monenmoista asiaa on mielessä. Blogia, ei ole paljon ehtinyt päivittää, eikä ystävien blogeja juurikaan lukea. Nyt aamun olen tehnyt työ budjettiin lukuja täältä kotoa käsin ja valmistaudun HOPS:n tekemiseen. Niinkuin jo aiemmin kerroin teen sen opinto-ohjaajan kanssa Adobe connectin kautta. Toivottavasti kaikki pelittää.

Opiskelut olivat mielessä myös kun haimme lapsia mummolasta heinäkuussa. Ajoimme Koivuniemen kautta Toivakkaan kummitätini luo.

Kaunis paikka, niemi nimensä mukaisesti. Lippu on puolitangossa suruliputuksena Norjan tapahtumien vuoksi. Koivuniemessä meillä tulevat siis olemaan opiskelun lähijaksot syyskuun puolivälistä eteenpäin.

Koivuniemen kappelin myös halusin valokuvaan.

Tätäkin kautta tahdon vielä kiittää synttärionnitteluista. Sain ihania ja yllättäviäkin muistamisia, tutui tosi hyvältä.

 

Eilen taas havahduin, että blogillani oli heinäkuussa 5-vuotissynttärit ja ne jäivät kokonaan viettämättä. Pysykäähän kuulolla, niin jotain on tässä lähiaikina luvassa. Laskuriakin voi vähän vilkuilla, tällä hetkellä lukema on 457316, se joka bongaa luvun 457754 jättäköön kommentteihin yhteystietonsa, niin jotain lähtee matkaan.

Vielä loppuun isännän minun synttäripäivänäni ottama kuva. Lammasterapiaa parhaimmillaan, ei meinaa syli riittää kaikille halukkaille.

 

Keskiviikon terveisin seijap