Koko viime yön satoi kovasti vettä. Tänään on satanut aamulla kun kävelimme Oskarin kanssa bussille ja iltapäivällä kun kävelimme bussilta kotiin. Muun aikaa on taivas ollut sininen ja aurinko pilkistellyt. Ihanan syksyistä.

Huomenna on aikainen herätys. Edessä on lähtö
messuille. On kiva lähteä ihan vaan mukaan kun toinen on nähnyt järjestelyn vaivan.

Eihän se vaadi tietenkään muuta, kun varata bussi, sopia kahvipaikat 1 ja 2, sopia ruokapaikka, sopia Kauhavan kangas Aitan kanssa siellä käyminen ja varata messuliput, niin ja ottaa ilmoittautumiset vastaan. Kyllä siinä tällekin eläkeläistädille, joka reissun järjestää, riittää puheluita soitettavaksi ja vastaanotettaviksi. Koko reissun hinta on 47 euroa, matkaa täältä tulee 351 km (siis yhteen suuntaan). Lipun osuus on 9 euroa (ryhmälippu) muut kustannukset tulevat siis kahveista ja ruuasta ja bussikyydistä. Näitähän minä töissä ollessani aina sillointällöin järjestelen ja siksi vuorotteluvapaalla tuntuu kivalta lähteä valmiille.Tässä on muuten Mato möttönen, ennen ja jälkeen huovutuksen. Sen piti matkustaa
Pirkan pehmokilpailuun, mutta innostus loppui. Silmiin oli tarkoitus laittaa jotain ilmettä lisää ja vähän muutenkin sitä entrata. Nyt se saa kodin täältä Heimolasta.

Mato on siis kokonaan virkattu ja lankana on käytetty Novitan Huopasta.