On kolmas adventtisunnuntai. Enään yksi kynttilä sytyttämättä ennen joulua. kuluneella viikolla olemme laulaneet kauneimpia joululauluja omalla kylällämme ja uskon, että juuri nyt tällä hetkellä suurimmassa osassa suomen kirkkoja niitä lauletaan. Joulu on jo lähellä.

 

 

Meidän kotialttarillamme oleva seimi on vielä tyhjä. Maria ja Joosef ovat matkalla Beetlehemiin, ei vielä tuolla eläinten suojassa. Kuva on otettu siksi, että ikkunalta siirretty Kiinanruusu kukkii ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Kiinanruusu oli pihalla, kun jouduin syyskuunlopussa sairaalaan. Taisi saada pakkastakin parina yönä, ennenkuin kotiväki naapurin muistutuksesta nosti kukkaset sisään. Kukka oli siis aika raakku kun kotiuduin. Kaikki lehdet ovat tulleet siis nyt kahden kuukauden aikana, samoin nuput joista yksi aukesi, yksi putosi pois ja yksi vielä odottaa aukeamistaan.

Joulukuun päivät ovat kuluneet töissä. Kotona on aika naatti olo, mutta en aio mitään stressiä ottaa, joulu tulee ajallaan. Käsitöitä on työn alla, huomaan, että aina välillä, tulee niitä katkoksia, että en tiedä miten jotain neulotaan, vaikka on kyseessä ihan tuttu juttu, jonka olen ennenkin tehnyt. Silloin laitan työn sivuun ja odotan muutamia päivä ja katson jokos nyt onnistuisi. Myöskään käsitöistä en ota stressiä. Viimeinen paketti salaiselle neuleystävälle on vielä lähettämättä, ja se pitää heti alkuviikosta tehdä, melkein se onkin jo valmiina.

 

Poikkeus-neulojat neulovat vielä keskiviikkona 16.12 Kahvila-Poikkeuksessa klo 18-20. Toivottavasti joukkoa on vielä silloin neulomassa. Tosin, jos totta puhutaan, en ole ihan varma, pääsenkö itsekään mukaan.

Kiitos kaikista nimipäivä onnitteluista, joita on tullut eri kautta minulle. Teille kaikille tahdon toivottaa oikein ihania joulun odotuspäiviä.