Varhainen lauantaiaamu ja täällä minä jo ylhäällä. Työn alle pitäisi ottaa sosiaali- ja terveystalouden yksilötehtävän tarkennusten tekemistä ja ryhmätehtävän oman osuuden tekeminen, että saadaan perjantaiksi se kasaan. Ei ole minun aineeni tämä, ei. Mutta eteenpäin mennään, toivottavasti.
 
 
Kiitos kaikista piispan sukka kommenteista, ajattelisin, että piispantalossa ei välttämättä ole kovin lämmin, että villasukat lämmittävät sielläkin hyvin. Tampereen Piispan kasukan väreihin olisikin voinut neuloa vihreä punaiset sukat wink. Nyt ajattelin vain virkapaitaa.
 
 
Kuvien laittoa jälleen kokeilen. Josko jo Flickerin kautta onnistuu. Ei onnistu, joten vuodatuksen kuvagalleria taas käytössä. Röyhelöhuivi 2 valmistui tässä muutama päivä sitten. Huivi on saanut paikkansa Vilman kaulasta. On jo ollut koulussakin. Tämä huivi on Vilman ja minun yhteistyön tulos. Vilma neuloi 1/3 ja minä loput. Ei tullut minusta röyhelölankojen ystävää, mutta tämän jälkeen on valmistunut yksi Novitan Frilla sateenkaaresta ja vielä yksi väri Novitan Frillaa odottaa puikoille pääsyä. Siihen sitten taitavat jäädä röyhelöhuivit osaltani. Ainakin hetkeksi.


 
Frilla huivi
Lanka: Mambo
Menekki: 2 kerää, 100 g
Puikot: 5 mm

Tämähän oli toinen niistä langoista, jonka voitin Kimmelvillan arvonnassa. Kiitos edelleen Netta.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja oikein mukavaa hiihtolomaa kaikille, joilla se nyt alkoi. Meillä tulee isäntä tänään kotiin ja kylläpä tuntuu hyvältä.