Viikko on kulunut nopeasti. Töissä tuntuu, että on  alku kesä, on retkipäiviä, rippikoulutuntien suunnittelua ja paljon muuta tekemistä. Kun kohta jää lomalle on tuntu, että on sen ansainnut. Kotona sitten jaksaakin ne pakolliset, ehkä vähän muuta. Oskarilla, ei tauti meinaa taittua, käytin jo hoitajan vastaanotolla ja otettiin labrakokeita, mutta ei mitään kummempaa, taitaa olla yhtä tiukassa kun minunkin tautini oli.

Yksi Multnomah on valmistunut ja pääsi viimeistelyyn aiemmin valmituneen kanssa. Villapesu ohjel

malla pyykkikoneessa ja sitten pingoitus. Kyllä muutos näkyi.

Tässä huivi mallaa juhannusruusun päällä. Vielä ei juurikaan suuria nuppuja tuossa ruusussa, mutta yleensä kukkii Tapion päivänä (18.6). Mikä on sinänsä hauska, että Tapiohan tuon ruusun on meille tuonut.

 

Tämä Multnomah ei jäänyt viimeiseksi, sillä keskiviikon Poikkeus neulojissa purin Annishuivin alun ja purettu lanka alkoi muotoutua Multnoma III:ksi. Nyt kun nämä lahjoiksi menevät saisi tehtyä loppuun niin saisi jotain muutakin puikoille. No, ehkä viikon päästä.

Multnomah II

Malli: Multnomah, löytyy täältä

Lanka: teetee Kamena

Menekki: 82 g

Puikot: 4 mm

Ajatus on, että tämä huivi menee lahjaksi Vilman soitonopettajalle, joka siirtyy opettajaksi toiseen kouluun kunnan alueella. Toivottavasti soittotunnit kuitenkin jatkuvat.

 

Ompeluja olen pikkuisen tehnyt. T-paita Vilmalle on hihan ja helmansuiden ompelua vaille valmis. Jos vaikka viikonloppuna onnistuisi.

 

Viikonlopun ajatuksena olisi myös tehdä niitä tekemättömiä päivityksiä teille luettavaksi. Sartsan kanssa kasattiin peitto kaksi viikkoa sitten ja sekin on vielä päivittämättä.

 

Perjantaiterveisin seijap