On meillä tarmokas eskarilainen. Kävimme eilen ostamassa minulle uuden polkupyörän, kun entinen sanoi sopimuksensa irti, jo viime kesänä. Lupasin, sitten että lähden Vilman kanssa pyöräilemään tänään jos ei sada lunta tai räntää.

No, ei satanut. Niin kauan tyttö muistutti, että pukeuduimme vesisateen kestävästi ja kevään ensimmäinen kunnon pyörälenkki on tehty pienessä vesisateessa ja aikamoisessa tuulessa.

532689.jpg

Niinkuin näette, Vilman dalmatialainen on asianmukaisesti kypärä päässä, mutta kuravaatteet unohtuivat, pääsee koira pesuun vielä tänään.

532693.jpg

On harmi, että se kauneus jota näimme, ei oikein kuvien välityksellä välity. Näimme töyhtöhyypän, neljä joutsenta, kuulimme kurjen, korpin ja palokärjen. Haistoimme mullan, kevään ja navetan tuksun.

532694.jpg

Tämä on yksi lempimaisemistani, täällä Mallinkaisilla.

532696.jpg

Tienvarren villeissä marjapensaissa oli jo lehden alkuja.

Meidän pyörälenkkimme oli kuutisen kilometriä. Sisukkaasti välillä kovaankin vastatuuleen sen suoritimme.

Kiitos kaikista onnen ja siunauksen toivotuksista, joita olen saanut. Päätin eilen suorittaa yllätysarvonnan kaikkien onnitelleiden kesken. Satunnaislukugeneraattorin arpa osui Kangaskasaan. Joten laitatko sähköpostina minulle osoitetietosi, niin laitan jotain pientä tulemaan.

Oikein hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!