Tänään oli toisiksi viimeinen SUP-hoito kerta. Olen ihanasti ruskettunut, kaikki alta muualta paitsi kasvoista. Hoidon jälkeen poikkesin yhdessä Hämeenlinnan monista konditorioista, joita Kaisa jo kehuikin Hämeenlinnan reissunsa jälkeen. Kahvikupposen ääressä laittelin tärkeitä papereita kuoreen ja vein kuoren määränpäähän.

Lankakaupassakin kävin. Piti ostaa Vapaa-ajanlankaa, kaksia miesten tossuja varten. Tummaa vihreää ja tummaa ruskeaa. On noita synttäreitä tulossa.

Kirpparipöytää kävin katsomassa. Harmitti kun joku oli vienyt pöydän alta sen laatikon, jossa olivat myynnissä olevat kankaat. Kankaat oli heitetty sitten pöydän päälle, kaikkien muiden tavaroiden päälle. Lisäksi viereiseltä pöydältä oli ilmestynyt tavaraa pöytään. Uutta laatikkoa sitten etsittiin kirpparin pitäjän kanssa, ja onneksi löytyi. Ilman laatikkoa olisivat uudet tavarat jääneet laittamatta. Täytyy varmaan huomen aamuna viedä jotain lisää, kun ovat auki sunnuntainakin, saattaa muuten näyttää niin tyhjältä.

Huomisen jälkeen vaihtuu project spectrum kausi.

April / May 
Green, Yellow, Pink

Näitä värejä ei sitten olekaan niin paljoa, kuin tämän kuluneen kauden värejä. En tiedä jaksanko (lue viitsinkö) punnita noita vihreita, keltaisia ja pinkkejä. Saattaa olla. Sen olen päättänyt, että nuo avoinna olevat sinisen, valkoisen ja harmaan laatikot laitan kiinni ja esille otan ne vähäiset huhti-toukokuun värit.

Pinkkiä Havaijia on ainakin yhden kesäneuleen verran. Marihan teki turkoosista vaikka mitä kaunista. Pitää selata viimekesän lehti tarkkaan. Kelta pinkkiä puuvillasukkalankaa on yksi kerä. Niin ja pinkkiä Malibua yhden neuleen verran. Onhan niitä.

Aamulla hoitaja soitti terveyskeskuksesta. CRP oli 7, ei siis ole bakteeritulehdus, nieluviljelyn alustava tulos negatiivinen. Tänäänolo on ollut himpun verran parempi kuin eilen. Olen yrittänyt säästää ääntä, jotta Big lightissa pystyisin laulamaan. Eiköhän se onnistu.

Vielä "isäntä asiaa". Eilisen lääkäri käynnin tuloksena, yhteisestä sopimuksesta (lääkäri ja isäntä siis) isäntä lähtee töihin 16.4. On ihan oikeasti jo hyvässä kunnossa.

Oikein hyvää palmusunnuntain viikonloppua kaikille!
(muistakaa varautua virpojiin)