Oskari valitti aamupäivällä korvaansa ja niinpä soitin lääkäriajan. Sain kuin sainkin sen, aina kun ei voi olla niin varma. Niinhän se sitten oli, välikorvatulehdus. Ihan hetkeenhän noita ei ole tässä huushollissa ollutkaan. Nyt on kuuri päällä ja eiköhän se tästä. Taitaa olla aikamoinen epidemiamenossa kun kaikki 250 mg Pamol F olivat apteekistakin tämän päivän aikana loppuneet. Samalla reissulla haimme Vilmankin koulusta ja tiedättekö aurinko näyttäytyi ja ulkona tuoksuu kevät.

Nyt odottelen, että Novitan sivuille tulisi tämän kanan ohje, jotta saisi palmusunnuntaiksi kanat omille virpojille tehtyä. Naisten päivän neulomossa Susanne Novitalta lupasi, että ohje tulisi klubilaisten nähtäväksi tämän päivän aikana.

Edit: Kysyin Susannelta sähköpostilla kanasta. Tulee huomiseen puoleenpäivään mennessä. Huomen illalla siis pääsen virkkaamaan.

Edit2: Nyt on jo kana koukulla, ohje oli tullut Novitaklubilaisten nähtäväksi.

Huomenna abityttö Eerika tulee Oskarin kanssa aamupäiväksi, sitten isäntä tulee kotiin tehdäkseen lähtöä työmatkalle Ylläkselle. Keskiviikkona mummi on täällä koko päivän ja torstaiksi uskon Oskarin olevan koulukuntoinen.