274008.jpg

274011.jpg

Tässä kaksi kuvaa Teddy-neuleesta. Jos on musta kamalaa lankaa neuloa kun valoa ei riitä päivälle, niin on se myös kamalaa kuvata. Ylemmässä kuvassa ei ole käytetty salamaa ja alemmassa taas on käytetty salamaa. Helman pingotus on korjattu kuvan ottamisen jälkeen.

Pingotus alustana on 120 cm leveä (korkea) runkopatja joka täällä meidän vintin lappeessa on vieraspatjana. En tuota kappaleen korkeutta mitannut, mutta voisi päätellä että on noin 110 cm.

Tästä tulee siis pitkä neule pikkuveljeni morsiammelle. Hän viettää syntymäpäiväänsä samana päivänä kun meidän Vilma, on vaan joitakin vuosia ikäeroa.

Silmä alkaa olla parempi. Vielä tänäänkin olen kolmen tunnin välein tuota voidetta laittanut. Tulehdus ei ole silmässä itsessään vaan alaluomessa. Kun luomi turpoaa alkaa silmää särkeä ja näkökenttäkin vähän supistuu. Mutta silloin on aika mennä pitkälleen ja laittaa silmät kiinni.

Siivoushommat olen kyllä päättänyt tänään saada valmiiksi. En halua huomista päivää siihen kuluttaa ja ensi viikollakin olisi mukavampia juttuja kun kodin siivoaminen.