Olen vallan ihastunut tähän Lehdet malliin. Mieli tekisi ottaa jo kolmaskin puikoille.

Reilu viikko sitten kuvattu Lehdet 2 on odottanut bloggaamista, kun on ollut niin paljon kaikkea että ei ole työpäivän jälkeen ehtinyt istua tähän koneelle.

Puikoille tämä Lehdet 2. pääsi 12 heinäkuuta ja niin puikottava malli oli, että se valmistui aika nopeasti.

Untitled

Päivän kääntyessä iltaan isäntä kuvaili minua ja siinä samalla Orvokkia "puutarhassa".

Untitled

Lankana tässä Lehdissä on Novitan kampanjalanka Helmi. Helmessä on 60% puuvillaa ja 40% bambua, neulominen luonnistui nopeasti ja lankaa oli kiva neuloa. Toivottavasti neule kestää käytössä kovasti nyppääntymättä. Vielä ei ole ollut sellaisia viileyksiä, että tekisi mieli laittaa päälle.

Untitled

Lehdet-neule neulotaan aloittaen pääntieltä pienillä lehdillä, lehdet kasvavat neuleen edetessä ja samoin puikkokoko kasvaa. Saumoja tähän neuleeseen ei tullut ollenkaan. 

Untitled

Pääntiehen tein ohjeen mukaisesti lyhennettyjä kerroksia. Mielestäni istuu kerrassan hyvin myös takaa päin.

Untitled

Hihat tein pitkinä ja ohjeesta poiketen tein hihan kavennuksen niin, että kavensin pois lehtien välissä pois toisen nurjan silmukan. Mielestäni toimi niin, Helena taas oli omassa neuleessaan pienentänyt lehden kokoa ja niinkin on tullut kerrassaan hyvä hiha.

Malli: Lehdet 
Lepopuikon Mia

Lanka:Novita Helmi

Menekki: 465 grammaa (930 metriä)

Puikot: 3.5 mm ja 4.5 mm

Napit: Kookosnapit Villa Lankasta

Seuraavan Lehdet ajattelin ottaa puikoille vironvillasta, mutta kun tuntuu että nuo kelit vain lämpenevät, pitäisi ehkä ottaakin pellavasta. Ensin kuitenkin on saatava valmiiksi yhdet villasukat lauantaiksi 50 v juhliin ja yksi huivikin on puikoilla.

Maanantaiterveisin seijap