Tänäänkin tuli postia. Osasin odottaa kun aamulla kävin lukemassa Kaisan ja Samin matkakertomusta Kaisan tuumooksissa, huomasin että tänään....

Siisti kirjekuori, tällä kertaa aivan ehjänä.

360090.jpg

Kaksi espanjankielistä mallilehteä, neuleita, ristipistoja, virkattuja pitsejä, tilkkutöitä ja askartelujuttuja. Vaikka lehtien kieli on outo, niin mallipiirrokset ovat tosi selkeitä, jotain pystyy toteuttamaankin. Ihana tabletti/liina jossa kangas servetti. Korttina oli upea Bougainvillea  kuva matkalta. Kiitos Kaisa. Tämähän on melkein kuin olisi matkalla ollut itsekin, kun lukee tuumooksista matkasta ja saa tuliaiset.

Saattaa olla, että tämän päivityksen kirjoittamisen aikana laskuri menee jo yli
40 000

Joten... seuraa arvonta. Jos joku vielä onnistuu saamaan tasaluvun 40 000, niin jättäköön kommentteihin viestiä. Jotain pientä tulee postissa.

360092.jpg

Tässä ovat kaikki ne langat kaapistani, jotka kelpuutan lapaslangoiksi kirjoneulelapasiini. Kaikki ovat Nalle-lankaa ohuempia.  Arvaa, veikkaa, tiedä kuinka monta grammaa tässä on ja jätä kommentti. Kaikki huomiseen perjantai (26.1.) iltaan klo 21 jätetyt arvaukset osallistuvat arvontaan. Vasta puoli vuotta ja jo näin paljon kävijöitä. KIITOS!

Ihan oikeasti olin varma, että minun täytyy lähteä lankakauppaan lapasia varten. Tarkka lankojen punnitus suoritetaan kun eskarilainen saapuu kohta kotiin.

Tulen tekemään linkitykset vielä myöhemmin. Nyt tuli Vilman taksi.