Muoks 16.7.2014 korjattu linkkejä ajan tasalle.

Tapion kaupassa on käyty. Juustoportin tyttö kyllä oli ihmeissään "Mitä? Päntäneellä? Mitä Päntäneellä tapahtui? Siis lankoja? Miten jotkut tulevat etelästä asti Päntäneelle ostamaan lankoja? Niin kyllä minunkin äitini ostaa lankansa sieltä Sepon kaupasta" Jäi kuitenkin epäselväksi tarkoittiko hän Tapion kauppaa vai Sepon kauppaa (lehden sivu 2).

Matkan ensimmäinen lankakohde oli Wetterhoff Hämeenlinnassa.

 

582803.jpg

582805.jpg

 
Koolattavaa Iikkaa ostivat muutkin kuin Marsu, joka on kuvassa. Wetterhoffilla saimme kivat alennukset ja omat värikartta/hinnasto pussukat. Oli mukava käydä kiitos!
 
Hämeenkyrön jälkeen oli joukko koossa. 41 langoista pitävää naista. Ruokailimme/kahvittelimme Tei-tuvalla. Hyvä paikka uskallan lämpimästi suositella.

Matka Päntäneelle jatkui mutkikkaasti. Uskottiin liikaa Tom tomiin. Mutta perille päästiin. Arpajaisia pidettiin matkalla. Novitalta saadut kassinsangat, kolme lankakerää ja käsityöpussi, Mervillasta saadut huivilangat ja hahtuva, sekä Coconutista saadut Teddy Galaxit.

 
582813.jpg

Tapio, kertoi että liikettä laajennetaan ja elokuussa on isot avajaiset.

582810.jpg

Voi sitä lankojen paljoutta.

582819.jpg

Hei Suomi voitti, Yes.

582822.jpg

Minäkö ostin paljon?

582826.jpg

Uusi huvilanka, kokeilussa.

582825.jpg

Matkalla voi kutoa vaikka sukkaa, tai oppia vaikka virkkaamaan salomoninsolmuja.

582860.jpg

Juustoportiltakin poistuttiin pussejen kanssa.

Kiitos kaikille matkakumppaneille. Oli mukava tehdä matkaa kanssanne.

 
Vaikka euroviisu lähetys onkin pyörinyt koko ajan taustalle, tämä äiti lähtee nyt nukkumaan. Langoista näette huomenna kuvaa, kyllä minä jotain ostinkin. Tuuli saat postia.

Hyvää äitien päivää kaikille!