Huomaan, että olen ollut vallan toisella koneella ja viikon ajalta olevat kuvatkin ovat vielä kamerassa siirtämättä koneelle. Pikkuveli jo ehti tyttäriensä synttäri kuviakin kysellä. Aika on siis mennyt koulujutuissa ja muissa sellaisissa edelleen. Täytyy varmaan illalla koittaa kuvia siirtää, mutta eipä siellä taida olla mitään blogattavaa.

Eilen tein Orvokin kanssa eläinlääkärireissun, kun ei koiraneiti ottanut ollenkaan vasemmalle takajalalleen. Aamulla jo pikkuisen ontui sitä, mutta kun Vilma tuli koulusta ei enää ollenkaan sille astunut. Selkä röntgenkuvattiin, mutta sieltä ei löytynyt mitään, nyt on määrätty häkkilepoa reilu viikko särkylääkkeineen ja sitten on tarkoitus tutkia polvet rauhoitettuna kuvaten ja katsoen ristisiteet. Nyt kyllä reilun vuorokauden häkkilevon jälkeen näyttää paljon paremmalta. Tarpeille koira viedään hihnassa ja siinä jo kovasti yrittää ottaa reippaasti askelia. Saatan ottaa yhteyttä jo alkuviikosta eläinlääkäriin josko voisikin aiemmin tehdä tutkimusta.

Kuvaa en sairastavasta koirasta tänne kuitenkaan laita, mutta yhden possukuvan näette. Vaan ette te nyt possua näekään, sillä vuodatuksen ja Flickerin yhteistyö ei nyt pelitäkään. Jostakin syystä ei kuva siirry Flickeristä vuodatukseen.  Laitankin tähän aiemmin ladatut kuvat Orvokista äitinsä Roosan kanssa.Orvokin kasvattajat kävivät kesällä vuodatuksen tauon aikana ja silloin kuvasimme äitiä ja tytärtä. Orvokki on siis se joka on kuvassa pienempi wink.

 


Äiti edellä, tytär perässä.Ja, vielä yksi kuva.

 
Sukkia olen neulonut melkein kaksi pari, mutta niistä en laita kuvaa tässä vaiheessa, sillä ne ovat lähdössä sukkakilpailuun. Saattaa olla, että jossain vaiheessa teen niinkuin Mari ja jonkinlaisen kuvan laitankin. Näiden sukkien kanssa tuleekin vähän hoppu, että saan ne postiin ennen perjantaita.

Lauantaiterveisin seijap