Olen tällä viikolla askarrellut enemmän kuin koko vuorotteluvapaalla yhteensä. Tarkoitus olisi saada nuo tuotokset huomenna kohti Hyvinkäätä. Kotiseurakunnan myyntipöytään olen siis tehnyt: mosaiikki ristiriipuksia, huovutettuja pehmo nalleja ja pupuja sekä decoupagekortisteltuja päreitä.

Kuvat otan kyllä kaikista ja ajatus olisi niitä teillekin esitellä, kunhan kotikone palautuu.

Vähän työasioita. Olen saanut palkatonta virkavapaata nykyisestä virastani, uuden viran koeajan (½ vuotta) ajaksi. Kirkkoneuvosto kokousti tiistaina ja teki päätöksen. Tänään veinkin jo tilitietoja ja verokortin uuteen työpaikkaan. Kyllä se aika nopeasti tuo heinäkuun alku lähenee.

Lauantaina 9.6. on virallinen KIP-päivä
(Knit in Public eli neulo julkisesti) Minulle käy tänäkin vuonna samoin kun vuosi sitten. Pakkaan käsityön kassiin viikonlopuksi ja jos tuolla lähetysjuhlilla tulee julkineulottua, niin siinä se sitten on julkinen neulominen osaltani. Ensi vuonna lähetysjuhlat ovat Oulussa 13.-15.6. Mahtaakohan silloinkin KIP-päivä sattua samaan viikonloppuun?

Lähetysjuhlat ovat meidän perheelle olleet aina sellainen kesänaloitus juhla. Vilma kysyikin jo missä sitten ollaan yötä. Nyt kun juhlat ovat näinkin lähellä niin tulemme kotiin yöksi.

Oikein hyvää loppu viikkoa ja viikonloppua jokaiselle!