Perjantain tervehdys!

Ihan pikainen päivitys, kun juuri tulin töistä kotiin. Tänään on Novita-lehden ilmestymispäivä, mutta niinpä on käynyt, että ei ole minulle tullut lehteä. Meillä kuitenkin kuopus haluaa neuletta ja ajattelin, että tsekkaan nyt sitten mitä netistä löytyy tuosta lehdestä.

Löysinkin yhden neuleen, mutta siitä myöhemmin lisää. Hämmästykseni oli suuri kun huomasin, että Novita on modannut Hailuotolaisesta mallin Nallelle.  Näyttää kiletämättä kerrassaan hyvältä. Minulla isännän Hailuotolainen on jo lähes kainaloissa asti, sitä on ollut hyvä neuloa. Saa nähdä saanko tästä lehdestä vinkkiä, sitten kun se kotiin asti ilmestyy.

Tätä neuletta vähän pehmeämmästä langasta ja mahdollisesti yksivärisenä ajattelin kuopukselle. Vai olisiko teillä ystävät vinkata jotain 15 vuotiaalle xs kokoiselle sopivaa neulemallia? Olen siis luvannut hailuotolaisen jälkeen ottaa puikoille neidin neuleen.

Lankalaihistelu on jatkunut, Jaanalle lähtivät kaikki pikaisesti löytämäni paksut huovutuslangat, yhteensä 1200 grammaa. Nyt ollaan siis lankalaihiksessa lukemassa -3454 grammaa. Vielä varmaan vähenee tavara kun saan yläkerran varastoja taas tänä viikonloppuna siivottua. Harmi vaan, että kaikki siivoamisen aika on pois neulomiselta.

Viikon päästä onkin sitten huovutusviikonloppu. Ilmeisesti tällä Vanajaveden opiston kurssilla on vielä tilaa, jos vaikka innostut lähtemään. Vaikka väki vaihtuukin joka kerta, meillä on ollut aina tosi kiva joukko. 
 

Perjantaiterveisin seijap