Näin ne lomapäivät ovat menneet sukkelasti. Olen neulonut, yhdistellyt Qvidi-Mina lappuja ja eilen illalla ja tänä aamuna tehnyt loppuun huovutetun kassini.


Tässä siis kuva viime lauantailta, kun olen aika alussa

Tässä näette myös mitä muita värejä kuin lampaanmustaa ja harmaata laitoin työhön.

Eilen kassi näytti tältä. Takana isäntä pyjamassaan ja eilen tullut Sana-lehtikin sieltä pilkistelee.

Tunnustelemalla hain noita ympyräkohtia, joissa oli välissä muovi.

Nuppareiden kohtaan leikkasin aukot ja muovin sai kiskottua välistä pois.

Tässä näkyy idea. Alta näkyy harmaa ja reunasta roosa, mutta enemmänkin teitenkin olisi saanut näkyä. tuo lampaanmusta vaan on niin vahva väri, että tuppaa muut värit katoamaan.

Tässä pinkki pohja

 

Tuli siitä kassi kuitenkin.

Huomenna huovutamme lisää. Heti huovutuksen jälkeen lähdemme mummolaan ja sieltä sunnuntaina Peurunkaan tädin 80 v juhliin. Oskari lähtikin jo taänään mummin kanssa junalla Jyväskylään. Maanantaina taas työt kutsuvat. Maanantain Qvidi Mina-kurssi  jää väliin, sillä meidät on perheenä kutsuttu erääseen tilaisuuteen, mutta siitä enemmän kun asia on julkinen.

 

Muutama asia vielä. Kävin tänään punnituksella. Tiistaina on Hämeenlinnassa vielä mahdollisuus alkupunnitukseen. Meitä punnittavia oli Hämeenlinnassa tänään 232. Se on hieno määrä.

Tiskirättejä yhteisvastuukeräyksen hyväksi neulotaan Janakkalassa, Tervakoskella. 16. helmikuuta tiistaina. Upea idea tuokin.

 

Oikein hyvää Kynttilänpäivän viikonloppua sinulle, meiltä lähevät tänään kyntteliköt ikkunasta, jouluaika päättyy meilläkin.