Hain paikallisesta lankakaupasta vyyhdin valkoista Fritidsgarnia. Aloin illansuussa keriä sitä. Se haisee ihan kamalasti partavedelle tai hajuvedelle, sen lisäksi lanka oli poikki kahdesta kohtaa. Neulon sen kuitenkin loppuun ja pakkaan lopun lankaa muovipussiin ja vien maanantaina liikkeeseen ihmeteltäväksi.  Samassa tilassa on kemikalioliike, mutta näin haisevaa lankaa en ole koskaan sieltä saanut matkaani. Melkein alkaa hengityksessä tuntumaan tuo haju.

Onneksi Lotan pipo huovutetaan ja haju varmaan jää pyykkikoneeseen. Sekä onneksi enää korvaläpät puuttuvat.

Edit:
Pipo on valmis odottaa huomista koneeseen pääsyä. Kysymys teille jotka olette neuloneet sukkia Austermannin Stepistä.

Tuoksuuko lanka?

Huomasin että kauppias oli laittanut langan minulle antaessaan Step-lankojen pussiin. Se oli siinä noin 3 tuntia, ennen kun aloin sitä kerimään. En oikein usko, mutta olisiko tuoksu voinut tarttua pussista? Pussi oli sisältä sellainen hiukan öljyisen tuntuinen, mutta nenäni ei enää tunnista onko pussissa tuoksua kun se langan tuoksu on koko ajan nenässäni.

Itse en uskalla Aloe Veraa käsitellä ollenkaan. Olen kerran saanut tosi pahat allergia reaktiot ja luulen sen silloin johtuneen Aloesta. Nytkin kasvojen iho kutisee ja kuumottaa, jouduin ottamaan antihistamiinin, jotta pystyn menemään nukkumaan.

Nyt hyvää yötä kaikille!