Eilisen fysioterapia käynnin jäljiltä, on koko yläkroppa kipeänä, ihan päälakea myöden, vaikka kallonpohjaa ylemmäs ei koskettukaan. Alan olla siinä iässä, että pitäisi alkaa venyttelemään. Kai se pitäisi uskoa vihdoinkin.

Nyt lupaamiani kuvia.

920300.jpg

Tinttaralta saadut lapaset. Aivan sopivat kooltaan ja väriltään. Uskon että tulevat ahkeraan käyttöön. Minähän neuloin lapaset Monalle, jolla ei ole blogia, mutta täältä ne voi käydä katsomassa. Muutenkin kaikki ihanat lapaset kannattaa käydä katsomassa. Itselle ainakin tuli uusia ideoita.

Lapasia ei kuitenkaan nyt neulota, vaan sukkia sukkasotaan, tai siis sukkasatoon. Ensimmäinen pari on valmistunut keskiviikkoiltana.

920308.jpg

Malli: Reetan laittama ohje Novitaklubiin
Lanka: Novita Jussi
Menekki: 97 g
Puikot: 3,5 sukkapuikot

Seuraavat sukat samalla mallilla ovat päässeet puikoille. Lanka vaan on ohuempaa ja silmukoita aikalailla enemmän. Tämä malli on mukava tehdä ja taidankin sillä tuhota enemmänkin Seiska veikkoja.

920314.jpg

Lankahan on siis Sny:ltä saatu ihana sukkalanka. Tuntuu tosi ihanalta neuloa.

Palaan vielä tänään päivittämään langan kulutusta. Taisin saada melkein kilon lankaa muuttamaan uusiin koteihin keskiviikkona. Nyt kuitenkin on aika hakata nyrkkeilysäkkiä, ei siksi, että olisi syytä kuvitella siihen joku, vaan siksi kun pikkuveli (=fysioterapeuttini) käski.