Niin se on toukokuu saapunut. Meidän perheessä vappuaatoa on vietetty kovasti kotosalla. Niin, tai minä olin kyllä viimeisen päivän hoitajan töissä, huomenna kutsuu sitten taas diakoniatyön arki. Tuntuu hyvältä. Lapsilla ja isännällä oli eilen vapaapäivä, kun tulin kotiin sain auton puhtaaksi. Isännän vapaapäivä oli kyllä mennyt tuossa läppärillä istuessa ja jotain powerpointeja vääntäessä, siitä sitten lisää jossain vaiheessa.

Sunnuntai päivä meni Pasilassa messukeskuksessa koko perheen voimin. Oli jälleen Oskarin pienoismallikerhon retki. Kädentaitomessuilta tuli matkaan ostoksia, jotka on vielä kuvaamatta ja petExpossa tuli Vilman kanssa vietettyä kiva tovi. Kiitös jälleen seurakunnalle, että saimme olla matkassa. Illalla sitten kuvailin lumen alta paljastunutta puutarhaa.

 

Ensimmäisen kerran Siperian karhunvadelmat ovat talven jälkeen uljaasti pystyssä. Kiitos peura-aidan jonka isäntä laittoi keväällä ympärille, eikä myyrän kasojakaan ole niin paljoa kun viime vuonna.

 

 

Raparperikin jo puskee kovasti esille, kohta saadaan raparperihyvettä tai -herkkua, millä nimellä kukin tuota kutsuukaan. Nam.

 

Omassa pihassakin kasvaa Näsiä. Nyt kun ei enää ole pelkoa, että lapset menevät laittamaan marjoja suuhunsa, ajattelin antaa sen kasvaa ihan rauhassa. Eilen olivat jo kukkaset pudonneet. Kevät etenee vauhdilla.

 

Oikein hyvää Vappua teille kaikille.