Kolmas joulupäivä on illassa. Piti ihan käydä evl-sivuilla tarkistamassa, että onhan joulupäiviä neljä. Kolmannesta siellä sanottiin seuraavaa:

Kolmas joulupäivä 27.12. on vanhan ajan lopulta asti omistettu apostoli Johannekselle, joka kirkon perinteessä on yhdistetty neljännen evankeliumin kirjoittajaan. Johanneksen päivän sijoittaminen joulunaikaan johtunee siitä, että Johanneksen evankeliumin alku julistaa Sanan lihaksituloa.

Meillä joulun aika kestää loppiaiseen. Ellei kuusi ala ihan kamalasti varista, se saa olla paikallaan, ja niin myös muut joulukoristeet.

Muutaman kuusenkoristeen tähän taas laitan.

316303.jpg

Näitä hahtuva-enkeleitä tehtiin Vilman 6-vuotis synttäreillä tänä vuonna.

316305.jpg

Alumiinilangasta opettelin tänä vuonna taivuttamaan sydämiä. Näitä oli joidenkin joulupakettien ja korttien matkassa.

Tänään olen ommellut. Tein Vilmalle kaksi T-paitaa.

316309.jpg

Malli: Ottobre 1/2006
Koko: leveys 110 cm kaavasta ja pituus 116 cm
Turkoosi kangas: Huuto.net:sta Anjalta
Pallo kangas: Eurokankaan palalaatikosta

Mielestäni paidoista tuli kivat, vaikka ei ne juuri miltään näytä tuossa sohvan nurkalla kuvattuna. Vilma vaan ei ollut sovitustuulella.

Vielä yhden kuva laitan.

316321.jpg

Näistä on tulossa kihlaparille lapaset. Meinasin tehdä Sandnessin ohjeen mukaan kirjoneulelapaset, mutta kun morsian on mustan ystävä päädyin siihen että niistä tulee mustat. (Onhan Teddyä myös nopeampi neuloa kun Smarttia).  Jos nämä onnistuvat oikeasti taidan laittaa ohjeen Novitan neuomon omiin ohjeisiin.