Eilen uskaltauduimme siis, joukolla VillaMokkaan neulomaan. Siellä tikuttelinkin tuon Oskarin slipoverin etukappaleen valmiiksi. Kamera oli kassissa ja sielä se olikin niin kauan, että kuvat jäivät ottamatta. Mukavaa meillä oli, vaikka välillä itse piipahdinkin töissä. Aiemmin neulomassa olleet olivat blogista huomanneet tulomme ja ottaneet omat neulontatuolit mukana ja se oli kyllä viisautta.

Lankaa tuolta reissulta löysi meille asti yksi vyyhti ja yksi kerä. Eilen niitä kuvasin, mutta en ollut tyytyväinen väreihin, joten tässä tulee sitten oikeissa väreissä oleva kuva.

1242141.jpg
Nyt minullakin on omaa Mokkasukkaa. Siis tuo vyyhdiltä keritty (Vilman kerimä) on sitä ihanuutta, sen osti minulle ystävä, joka oli mukana. Sukkiin tuo ihanainen lanka ei tule, vaan yhdessä tuon Trekking pro naturan kanssa, olisi tarkoitus tehdä kirjoneulelapasia.

Trekking pro naturan, lisäksi ostin ystävälle synttärilahjaksi oranssi-ruskean Trekking vyyhdin. Sitäkin jään mielenkiinnolla odottamaan mitä siitä syntyy.

Jäin miettimään ostaisinko raakalankaa omiin värjäyskokeiluihin, mutta päädyin siihen, että menen viikolla katsomaan mitä värejä on padasta noussut.

Kiitos kaikille neulonta seurana olleille, jos satutte täällä pistäytymään.

Ai niin, TiinaP, lähde vaan mukaan ensi keralla. Otetaan vaikka varmuudeksi omat tuolit mukaan.