aika on levolla.

Ollaan omalla perheellä kotona. Perjantain alkoivat Oskarin 7 v synttärit. Kylässä 5 poikaa, mutta kyllä menoa riitti. Välillä mietin oliko niitä vaan 5. Lauantaina sitten oli kummeja ja muita sukulaisia. Perjantaina tulleet isovanhemmat ja lasten yksi 18v serkku lähtivät tänään aamulla. Vielä yksi pariskunta kävi tänään iltapäivällä. Ihana on viettää juhlaa, mutta ihana on myös palata arkeen. Blogin päivittäminenkään ei ehtinyt tuossa tulla mieleen.

Perjantaina tein taas yhden vapaalankahuovutushuivin.


Tässä se kellii sunnuntaipäivän auringossa.  En onnistu näitä tekemmän kun yhden kerrallan, ennen kun menen käymään kumilenkkiostoksilla. Yleensä käy niin, että olen jo kotona kun muistan, että ne kumilenkit piti ostaa.

Salomoninsolmujakin tein taas. Tämä oli helppo käsityö tehdä, kun istahti vieraiden kanssa. Ei paljon tarvinnut miettiä.Lanka: Novita Pop
Menekki: 110 g
Koukku: 4,5

Saattaa olla, että kaikki nämä viime aikoina tekemäni huivit, vien lauantaiksi lähetyksen syystorille. Ovat sitten minun panokseni lähetystyölle.

Alkavaa viikkoa odotan. Tiistaiksi lähden Kangasalle. Meillä on tapaaminen joukolla, jonka kanssa kävi pitkää koulutusta, joka loppui vuosi sitten. Katsotaan missä nyt mennään suhteessa työhön ja omaan itseen. Ihana nähdä tuo joukko ja kouluttajat. Tiistaina illalla sitten onkin Oskarin eka vanhempainilta.  Mummia siis tarvitaan tänne lasten kanssa olemaan.