Täällä blogissa on aika hiljaista myös kommenttien puolesta, ja senhän ymmärtää kun niin laiska päivittäjä tällä hetkellä täällä majailee. Roskaposteja sen sijaan tulee läpi ihan liikaa, vuorokauden aikana kaksitoista kommenttia joista kaksi oli oikeaa. Kiitos Helena ja Tarja. Tarjalle viestinä, että annoin lehden lainaan työkaverille, mutta koitanpa laskea sinulle valmiista neuleesta tuon mallineuleen, mutta jää kyllä huomiselle.

 

Lilan blogissa on arvontaa, käykäähän kurkkaamassa, jos tekee mieli sukkalankaa tai huivilankaa. Tätä linkkiä klikkaamalla pääsette arvonta päivitykseen.

 

Kohta pitää laittaa juhlavaatteet päälle. Olemme isännän kanssa lähdössä juhliin, joihin saan laittaa isännän juhlia varten hankkimani mekon päälle. Huomasinkin, että en ole sitä teille esitellyt kun ei siitä ole esittelykuvia otettu.

 

 

Tämä kuvakaan ei tee puvulle oikeutta, mutta edes aavistus siitä mitä ihanaa Pellava-akka pystyy toteuttamaan. Olen tosi tyytyväinen tähän mekkoon. Kuva on ystävämme Sepon ottama isännän juhlista sukulaisille ja ystäville. Kunhan tässä tulee kaunista ilmaa ja ollaan kotona ja puku kunnossa, niin kuvia sitten lisää.

Lauantai terveisin seijap