Pääsihän se posti tänne Hämeesenkin. Olin tilannut Marsulta sukkiksia, kun en ole oikein kaupasta löytänyt sellaisia sukkiksia, joita jalkani kestäisivät. Aina joskus onnkuitenkin kiva laittaa hame päälle, eikä silloin viitsi olla pitkissä kalsareissa. Knit wit laitteenkin ostin Marsulta, jotta rosee-pitsihuivini voisivat jalostua. Niin tai eihän ne enää sitten ole rosee pitsiä, vaan knit-wit-pitsiä.

Marsu vähän vihjaili, että paketissa on yllätys ja niinhän sieltä löytyikin vyyhti
Turvevillalankaa.On se ihana, että on tälläisiä ei niin salaisia neuleystäviä. Nyt on sitten tekemistä. Pitää opetella käyttämään tuota aparaattia, ja oliskohan omat sukatkin aloitettava ihanasta langasta.

250368.jpg

Kiitos

Huomenna lähden isännän kanssa tänne. Niin, ei tuo isäntä ole seurakunnan työntekijä, mutta niin monessa vastuutehtävässä mukana, että paikka on ihan oikea. Vietän siis muutaman päivä blogihiljaisuutta, huomisaamun jälkeen.

Edit:
Piti tulla vielä sanomaan, että itse kustannamme menomme tuonne seminaariin. Eihän työnantaja minulle maksaisi vuorotteluvapaalla tuota. Niin, ja tuskin vaikka olisin töissäkin. Itse maksaen mennään ja omaksi rakennukseksihan tuo tulee. Sitä kautta sitten työyhteisönkin, kun palaan töihin kesällä.

ArmoOn-bändimme piti siis ensimmäisen julkisen esiintymisensä. Voisiko sanoa, että eilinen oli bändin esiintulo. Kokoonpanossa minä laulan, isäntä soittaa kitaraa, Enni koskettimia ja Jani miksaa. Eilen olimme vetämässä yhteislaulua Sanan ja rukouksen illassa. Illan loppuun esitimme yhden laulun. Kokonaisuutena ilta oli hyvä. Haxu osasi tuoda evankeliumin alas tavalla, jonka jokainen tavallinen tallaaja ymmärtää. Muidenkin illassa vastuussa olleiden puheet ja rukoukset osuivat ja koskettivat. Illasta jäi hyvä mieli. Armoon turvaten on ArmoOnkin liikkeellä.