Uskokaa tai älkää. Tämä ei ole enää ufo.

619875.jpg

Kyseessä on Kiri-huivi, jonka aloitin viime kesänä. Sitten kävi vanhan aikaisesti ja lanka loppui kesken, lanka on Tallinnasta ostettu, enkä enää muista edes mitä se on. Jo vuosi sitten löysin vaalean sinistä Novitan Woolia kaapista ja aloitin sillä reunuksen. Mutta kyllähän te tiedätte että kun ei mene ihan suunnitelmien mukaan, niin iskee se neule plääh.

Joka tapauksessa, eilen kun olin kuvannut ufot, otin tämän reunuksen TV-käsityöksi ja Haadesin aikana se reunus sitten valmistui. Päättelyyn menikin sitten vielä aikaa. Tämä odottaa siis pingottamista. Vähennän näitä ufojani, ennen kesäkuun alkua, sillä uskon, että tekemistä riittää koko Fufoilun ajaksi.

Seuraavana on ufo jonka haluan saada valmiiksi.

619866.jpg

Olen aloittanut tätä neuletta 3-vuotiaalle Vilmalle. Koko on 2-vuotiaan. Turhautuminen tuli siinä vaiheessa kun huomasin, että tyttö hukkuu tuohon puseroon. Leppäkerttujen yläpuolella on pääntie ja kainalon kohdat ovat vähän alempana. Mittailin tätä eilen Vilmalle eikä tämä ole vieläkään liian pieni. Kun teen siitä saman kokoisen kuin tuolla malli-tytöllä niin varmasti riittää.

Luin lehdestä, että naapurikaupungin lankakaupassa on loppuunmyynti. Olen miettinyt lähtisinkö käymään. Saattaahan olla, että tuossa Vilman neuleessa loppuu langat kesken. Pitäisikö hakea varastoon? Niin ja Tarjoustalossa, ainakin Turengissa, olivat Isoveli colorit 3 euroa kerä. Olikohan se ihan oikeasti niin vai kuvittelenko?

Kaunpunkiin en taida kyllä ajella. Tarjoustalossa taidan kuitenkin poiketa. Olen lähdössä leirikeskukseen palaveriin koskien kesän yhtä koitosta. Paikka on tuttu, mutta työkaverit uudet. Pikkusen jännittää.

Mukavaa tiistai päivää kaikille.

Tulin vielä lisäämään. Fufoilu-blogiin lisäilen sitten kaikki jäljellä olevat ufot kerralla.