Eilen lauantaina kun olin neulefestareilla blogini täytti 10 vuotta. Eikös olekin neulefestarit ihan oikea paikka viettää blogin synttäreitä?

Festareilla oli joitakin jotka myös lukevat blogia, mutta luulenpa että suurin osa kuitenkin blogin lukijoista on niitä joita en festareilla tavannut. Paikalla oli kyllä joitakin minulle uusia kasvoja, joiden kanssa todettiin, että ovat käyneet kommentoimassa blogiani tai sitä lukeneet ja sehän on aina kiva kuulla. Nimi tai nimimerkki kun saa kasvot puolin tai toisin. Neulefestareistakin on tarkoitus päivittää blogia, mutta nyt ei oikein tämä meidän nettiyhteys pelitä niin, että se olisi mielekästä, joten festarikuvia myöhemmin.

Blogi synttäreitä en aio pitää, toki on ollut joidenkin neulovien ystävien kanssa puhetta, että voisimme koittaa lammashaassa neulomista porukalla, vielä tämän kesän aikana. Luultavasti siinä kyllä kävisi niin, että ystävämme lampaat joko söisivät tai sotkisivat langat niin, että se ei onnistuisi ja joutuisimme siirtymään puutarhan puolelle. No katsotaan tässä kunhan on isännän kanssa lomareissu tehty.

Arvonnan kuitenkin ajattelin blogin synttäreiden johdosta järjestää, Toivon, että arvontaa osallistuisivat myös nekin vakituiset lukijat, jotka eivät tänne kommentteja yleensä jätä. 

Arvonnassa on kolme voittoa, jotka eivät ole tässä minkäänlaisessa arvojärjestyksessä, vaan ajatuksella, että jollekin tietty voitto on merkityksellisempi kuin toinen.

Kun maltat lukea päivityksen loppuun kerron sinulle miten arvontaan osallistutaan.

Voitto 1

IMG_5034

Kolme vyyhtiä Tukuwoolin 100 % suomalaisen lampaan villaa (värit Kajo, Hohka ja keltainen, joka on ensimmäistä värjäyserää ja jolle en löydä nimeä). Tässä voitossa on mukana sponsorina TitiTyy

Voitto 2

IMG_5042

Kirja: Puserot puikoille

Voitto 3

Neulefestarit2016


Meadow grass-huivi, jonka neulon valmiiksi huomenna alkavalla lomamatkalla. Väreinä huivissa ovat Fabelin 911 lila lanka ja Novitan musta ticotico, jota ei enää ole markkinoilla. Huivin reunapitsi tulee mustalla.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän päivitykseen. Nyt selitys heille, jotka eivät ole koskaan kommentoineet tänne.

Kommentointi tapahtuu niin, että klikkaat tämän päivityksen lopussa olevaa sanaa Kommentoi (tai puhekuplaa), sen jälkeen täytät tiedot nimi/nimimerkki ja sähköpostiosoite (näkyy vain minulle). Kommentti kirjoitetaan kohtaan kirjoita kommenttisi. Kun olet kirjoittanut kommenttisi klikkaat vielä laatikkoa jossa lukee kommentoi. 

Kommentiksi toivon sellaisen sanan, joka sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen kun ajattelet Hetkiä Heimolassa blogia. sitä ei tarvitse sen enempää selitellä. Voit myös kertoa minulle, mikä olisi voitto jonka mieluiten ottaisit. Kun osallistumis aika on ohi ja näen miten kommentit jakautuvat niin päätän itsevaltiaasti vaikuttako voittotoive arvontaan.

Arvontaan osallistumisaikaa on kaksi viikkoa eli osallistumisaika loppuu sunnuntaina 31.7. klo 20.00. Arvonnassa voittaneille ilmoitan voitosta sähköpostin kautta, ja myös tietenkin myös blogipäivityksessä joko etunimellä tai nimimerkillä mainitsen voittajat.

Tässä päivityksessä en sen enempiä mieti enkä pohdi blogin kymmenvuotista taivalta, mutta luulen, että pohdintaa tulee sitten kun on arvonnan aika.

Sunnuntai illan terveisin seijap