Eilisestä illasta asti on tuullut kovasti. Eilen kun ajelimme kotiin Tervakoskelta näkyi koko taivaan peittävä vihreä välähdys. Muutaman minuutin päästä uudelleen sama juttu ja kaikki sähköt ympärillä olevista taloista pimenivät. Meidän tulkintamme oli, että kyseessä oli valokaari, joka tuli siitä että jotain putosi linjan päälle. Koko illan sitten sähköt räpsyivätkin ja nukkumaan menessä varustauduimmekin taskulampuilla ja kännykän herätyksillä.

Tänään tuuli jatkuu. Vasta nyt melkein puolilta päivin uskalsin avata koneenkin. Muutaman kerran aamun aikana ovat sähköt räpsineet, eivät ole olleet oikeasti poikki.

Neule tapaaminen oli mukava. Menin sinne Minna ystäväni kanssa. Isäntä jäi Minnan miehen Pekan kanssa soittelemaan heille kitaraa, samoin lapset jäivät heille. Meitä oli paikalla 10 neulojaa, kaikki naisia.

Kokoontumiset ovat siis parillisen viikon tiistaisin klo 18-20.
Tervakosken konevuokraus ja tarvikkeen kahviossa, osoitteessa Huunankaarto 14, Tervakoski, moottoritien ja vanhan kolmostien välissä. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä nyt ainakin on helppo tulla.

Itse otin mukaani Nalle-neuleen jonka aloitin syksyllä, ja joka on jäänyt kiirreellisempien jalkoihin. Minna teki salomoninsolmuja, joihin olin neuvonut hakemaan ohjeet Tiitsalta. Uusimmat lehdet selattiin ja siinä se pari tuntia menikin nopeasti.

337236.jpg

Lankalinjan Lett-Lopi paketti tuli jo eilen postiin, tänä aamuna sen kävin hakemassa. Toimitus oli siis nopea ja kaikki meni niinkuin pitikin. Olen tyytyväinen. Näistä on tarkoitus tehdä jotain neulomalla ja sitten huovuttamalla.

Pipon päättelin aamulla, kun halusin saada sen päähän postireissulle.

337241.jpg

Malli: kirjasta Myssystä sukkiin
Lanka: Novita Isoveli
Menekki: 74 g
Puikot: Bambu sukkapuikot 5,5
(kiitos edelleen Sanni)

Kiva pipo. Muutin vähän päälaen kavennuksia, ettei olisi tullut niin iso, mutta vieläkin on vähän reilu.