Tuhannesti kiitoksia kaikille teille kommenteista edelliseen päivitykseen. Onkin mennyt kauan aikaa kun olen näin monta kommenttia saanut. Ihana huomata, että lukijoita on oikeasti.

Huomenna on kynttilänpäivä. Kevättä kynttelistä, on vanha sanonta. Siitä sen kevään on aikanaan ajateltu tulevan vauhdilla. Kynttilän päivän nimihän tulee siitä, että keskiaikana oli tapa, että tämä oli sunnuntai, jollaoin siunattiib vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät.

Tänään on minulla ollut pitkästä aikaa huovutuspäivä. Meidän kylän entisellä koululla oli Vanajaveden opiston kurssi, ties kuinka monetta kertaa.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/12250921483/

Tässä on lähtökohta huomenna tuon kuivaneet lapaset kotiin ja kuvaan ne sitten kädessä. Tässä ei oikein saa kokonaiskuvaa, mitä näistä on tulossa.

Pitkään puikoilla olleet sukat ovat valmistuneet. Nämä menevät luultavasti työtoverille, jonka työsuhde päättyy tässä kevään aikana.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/12251123714/

Malli on Novita talvi 2012 lehdestä ja langatkin ovat Novitaa. Seiskaveikka ja Seiskaveikka linnut papukaija on kyseessä. Mielestäni tuli kauniit. Toivottavasti ei nyppää ihan kamalan äkkiä, niin tai parempi olisi, jos ei nyppäisi ollenkaan.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/12250685665/

Kirjoneulesukat

Malli: Novita talvi 2012

Lanka: Novita, Seitsemän veljestä

Novita, Seitsemän veljestä Linnut, Papukaija

Puikot: 4 mm

Koko: 42

 

Huomenna alkaa Yhteisvastuu keräys. Tänä vuonna en ole YV-työryhmässä meillä töissä, joten huomenna jatkan huovuttamista enkä ole menossa YV:n avausmessuun mukaan. Tämän vuoden keräyksellä tuetaan Saattohoitoa Suomessa, ulkomaan kohteena on Guatemala. Jos vastaasi tulee kerääjä lippaan kanssa, niin mieti olisiko sinulla halua osallistua ja auttaa. Tämän Suomen suurimman, jo 60 vuotta toteutetun keräyksen historiaa voit lukea täältä.

 

Aurinkoisia helmikuun päiviä sinulle Heimolasta.