Maanantain tervehdys teille kaikille. 

Voi kuinka tuo aika menee niin lujaa, että ei ehdi tähän koneelle istua.

Viikonloppuna sain kuvattua pipot, jotka tein lopuista MyBoshi langoista. Esikoinen oli mallina ja isäntä nappasi kuvat minun myssystäni.

Untitled

Molemmat myssyt on tehty omasta päästä tehdyllä ohjeella ja niihin on käytetty kaikki loppu lanka, joten siksi väri vaihtuu jopa kesken kerroksen. Malli on siis virkattu pylväillä ja reuna virkattu rapuvirkkauksella.

Untitled

Siniset ja harmaat on käytetty tähän minun päässäni olevaan pipoon, nämä molemmat pipot menevät varmaan lahjoituksena vanhusten hoivayksiköihin ulkoiluttajien pyynnöstä mummojen ja pappojen käyttöön. Vielä varmaan tulee niitä viileitäkin päiviä jolloin pipot ovat tarpeen.

Untitled

My Boshi pipo
Lanka: MyBoshi original
Menekki: yhteensä 93 grammaa
Koukku: 6 mm

Untitled

MyBoshi pipo
Lanka: MyBoshi original
Menekki: yhteensä 75 grammaa
Koukku: 6 mm

Ilman Simon Kyreniläis musikaali mainintaa ei mene tämäkään bloggaus. Tänään täytyy todeta, että kolmen viikon päästä on 2. pääsiäispäivä ja tähän aikaan on jälkimmäinenkin esitys jo tehty. Sitten saattaa olla hieman tyhjä olo, kun ei tarvitsekaan melkein joka ilta ja viikonloppu lähteä treeneihin. Minä olen musikaalissa papiston apulainen ja minulla on päässäni kipa. Meillä ei ollut mustia kipoja ja minä otin sitten koukun käteeni ja perjantai iltana syntyi tämä kipa.

Untitled

Lankana oli Blend Bamboo ja kipan paino oli 28 grammaa, tässä bloggauksessa en tätä kipaa kuitenkaan laske lankalaihikseen, sillä muokkasin tämän niin, että tästä tuli täys musta. Kunhan nuo kaikki viisi kipaa ovat viimeistelty, niin teen sitten kipa-päivityksen vallan erikseen, josko huomena medialle avoimessa harjoituksessa saisin koko meidän papiston kuvattua kipat päässään. Vain yksi kipa on päättelyä vaille.

Tiedän että joku tarkka lukija nyt sanoo, että kipa ei ole näin iso jne... Nyt kuitenkin meillä on tätä koko luokkaa olevat kipat, ohjaajan sana on tässä laki.

Untitled

Enpä muista, että Orvokista olisi näin stabiilia kuvaa saatu otettua aikoihin, joku tarkka silmäinen jo huomasi varmaan makkaran paistovälineet tuolla yhdessä kuvassa. Isäntä teki lauantaina pihalle nuotion ja omat sekä kylässä olleet pojat paistoivat nuotiomakkaraa ja hyvää oli.

Untitled

Minä olen seurannut tänä keväänä Adoptoidut ohjelmaa tietystä syystä. Viime viikon ohjelmassa oli työtoverini Tiina, kerrassaan upea jakso. Hatun noston paikka rohkealle naiselle, joka on etsinyt juuriaan. Jotkut bloginkin lukijoista tuntevat Tiinan ja vilahdinhan minäkin ohjelmassa. Ruudusta voit vielä käydä katsomassa Tiinan jakson jos se sinua kiinnostaa.

Näiden pipojen jälkeen lankalaihiksen tulos on 878 grammaa, olen ihan tyytyväinen saldoon. Yläkerran järjestelyjä teen pääsiäisen jälkeen ja silloin lähtee varmaan lankaa myös lahjoituksena eteen päin. Nyt paaston aikaan se olisi hyvä, mutta kun aika ei anna periksi siihen, että kävisin lankoja läpi.

Oikein ihania aurinkoisia päiviä teille kaikille, nautitaan niistä!

Maanantai-illan terveisin seijap