Meillä on niin paljon tavaraa, jota pitäisi laittaa kiertoon. Nyt on tasan viikko lomaa jäljellä ja ajatukseni on, että sen aikana raivaan etenkin yläkerrasta tavaraa. Saattaapa tulla jotain lankaa ja kankaita, ainakin askartelutarvikkeita tyrkylle pienellä hinnalla tai ihan ilmaiseksikin. Siksi täällä kerron asiasta, koska kaikki eivät ole naamakirja ihmisiä.

Ajattelin tehdä niin, että laitan ensin blogissa tyrkylle ja sitten muutaman päivän päästä, jos ei ole herättänyt kiinnostusta lähtevät liikkeelle muita kanavia pitkin.

Nämä kaksi seuraavaa ovat olleet nyt kyllä jo naamakirjassa minun profiilini kautta tyrkyllä, mutta ei ole napannut kenellekkään, joten siksi laitan ne nyt tännekin.

 

DSC03135-normal.jpg

Sotkan monitoimisanky ja patja ovat tulleet Oskarille liian lapsellisiksi. Tämä on siis nykyisen Sotkan Nemo-sängyn edeltäjä. Hinta olisi 100 € meiltä kotoa noudettuna. Tämä kuvassa oleva Oskarin rojumäärä jää valitettavasti kyllä kaikki tänne meille.

 

IMG_5544-normal.jpg

Piano olisi myös tarjolla uuteen kotiin. Sillä Vilma aloitti soittoharrastuksensa, mutta nyt on toinen soittopeli ja siitä riittä haastetta.

IMG_5545-normal.jpg

Kyseessä on Fazerin Junior piano Rennerin koneistolla. Tuoli tulee kaupassa mukana ja hintapyyntö olisi 500 €, meiltä noudettuna.

Laittakaa kommenttin yhteydenotto pyyntöä, jos kiinnostaa. Koitan tässä koneella kurkkia kyllä ihan säännöllisesti.

Sitä muutakin tavaraa koitan kuvata ja laittaa tyrkylle, joten olkaa kuulolla.