Ostoksilla on oltu aamupäivän verran. Kangasvarasto kasvoi kolmella yksivärisellä T-paita trikoolla ja vuorikankailla, kotiin tuli mukana myös jonkun verran vetoketjuja. Jotta uudet trikoot pääsevät työn alle ne ovat pyörineet pesukoneessa ja ovat nyt kuivausrummussa. Ei käy sitten valmiina enää sitä kutistumisyllätystä.

326924.jpg

Oskarille sain ommeltua kaksi t-paitaa, jo kotona olleista trikoista. Toisessa ovat värit päin vastoin, kaulusresori on siinäkin kirkas sininen.

Malli: Ottobre minimallisto koko 134
(tosin tuo mallisto puuttuu listasta)

Minun ompeluhuoneestani on tullut toinen oleskelutila. Minä piirrän kaavoja ja ompelen, Oskari ja isäntä pelaavat Oskarin joululahjaksi saamaa (Jukka-enon vanhaa) pleikkaa ja vilma touhuilee kaiken keskellä. Ei neulominen kuitenkaan jää, kyllä se vaan on niin erilaista kun ompeleminen.

Kävin Wetterhoffilla ihailemassa malleja silkki-villalangoille. tekisi mieli neuloa Sofiasta, siitä paksuimmasta sellainen v-aukkoinen perusneule ja Sivillasta pitsineule. Uudet värit värikartassa olivat ihanat.

326931.jpg

326933.jpg

Nämä jäävät vielä hautumaan ja sitten jossain vaiheessa hankin ne ja pääsevät työn alle.

Kotiin tuli myös 3 vyyhtiä Fritids-garnia. Niistä pitäisi saada vielä ennen loppiaista huovutettu pipo ja kaulahuivi, jotka matkaavat Kainuuseen, siis ei kun kerimään.

Ykköseltä alkaa klo 19 dokumentti Dietrich Bonhoefferista. Siinä sitä katsellessa pääsee jo pipon alkuun.