Olemassa ollaan ja kaikki hyvin. Isännän 50 v juhlat lähestyvät. Huomenna on virallinen vastaanotto työpaikalla ja sunnutaina juhlitaan ystävien ja läheisten kanssa Rantalahdessa. On ollut siis jonkin verran tekemisiä tässä eilisen opiskelujaksolta tulon ja tämän työpäivän jälkeen. Huomenna siis puoli päivää töissä ja sitten Pellava-akan mekko päälle ja isännän työpaikalle. Josko jonkun kuvankin tuosta mekostani sitten saisin tännekin asti.

 

Yksi opiskelujakso on jälleen takana. En tule pääsemään helpolla, mutta senhän jo tiesinkin. Opinnäytetyön teen parityönä ja sen suunnitelmia tässä pitäisi saada monikulttuurisuuden- ja diakonisen hoitotyön tehtävien teon lomassa tehtyä. Seuraavalla jaksolla minulla ei ole niin tiukka ohjelma, kun muulla joukolla, kun kirkollisia aineita on niin paljon. Silloin saatan saada tavatuksi vaikka keskisuomalaisia tuttuja . B ja S, laitan teille sähköpostia kun aikataulu selviää varmaksi.

 

Viikonlopun jälkeen olen matkaamassa Ouluun diakoniatyöntekijöiden päiville. Minulla on siellä itseasiassa pieni puheenvuorokin.

 

Nyt on kai aika mennä unten maille, kun alkaa tuo kello jo olla ties mitä. Kuvattomana jälleen tämä päivitys, kun olen alakerran vanhalla koneella enkä ole tänne kuvia ladannut.

 

Torstain terveisin seijap