Olin lähdössä tänään kauppaan kun katsoin lähteissäni postilaatikkoon. Yllätys oli suuri kun se oli niin täynnä, että muutama kirje ei ollut meinannut sinne lähteä. Laatikossa oli kaksi pakettia Novitalta. Ei, lankaa en ole tilannut. Ei, en ole laittanut reklamaatiota mistään, en siis odota korvauslankaa. Ei, en ole osallistunut kilpailuihin, joissa olisi ollut lankaa palkintona ja sitä odottaisin.

Avasin paketit ja toisessa oli huivi ja toisessa kaksi huivia. Paketeissa olivat siis Suureen huivikilpailuun lähettämäni huivit.

Olin kirjoittanut suurimman huivin viestiin, että haluaisin sen takaisin kilpailun jälkeen, mutta tulivat sitten kaikki kolme takaisin. No, saanpahan ehkä paremmat kuvat, kuin silloin kevään kiireessä on kuvattu.

Huivit-normal.jpg

Tässä kuvassa ovat kaikki kolme huivia, nyt kotiin päästyään. Huivien nimet ovat ylhäältä alaspäin. Sisar-huivi, Ruusuinen luontopolku ja Pikkusisko. Kaikista tulee tarinaa kunhan nyt ne yksittäin saan blogatuksi.

Kun katsot kuvaa tarkasti huomaat, etä meidän pihassa on jo kypsiä mustikoita. Auttaisivatkohan nuo mustikat, kun vatsassa kiertää nyt niin kamalasti, että illan vieraille piti isäntä laittaa soittamaan, että tulisivatkin joku muu ilta. Nyt ei pysty ottamaan vastaan ketään.

Sinulle kuitenkin, ihanaa tiistaipäivää.