Olipa ihana lukea kiinni jääneiden kommentteja. Tällä hetkellä 25 kommenttia. On kiva huomata keitä täällä on visiteerannut.

Vesisateessa kuvailin valmistuneita juttuja.

Tämä poncho pääsee uuteen kotiinsa tällä viikolla, mikäli sopii saajalleen. Piti saada pitkä poncho joka sopii kookkaalle naiselle. Perus verkkoponcho ei ollut mieleinen. Itse olen tähän tyytyväinen, mutta minulle on auttamatta liian iso.Malli:       Novita Talvi 2006
Lanka:     Novita Fiesta (kampanjalanka) 100 % akryyliä
Menekki: 300 g
Koukku:   Addi 10 kultahilekoukku (Kiitos lainasta äiti)Kampanjalangoilla jatketaan. Novitan Mondoa ostin jossain vaiheessa, mutta totesin että salomonin solmuihin lanka oli auttamattoman paksua ja tönkköä. Villapallon innostamana aloitin kaulahuivia, jonka mallineuleen sitten kuitenkin kehittelin omanlaisekseseni. Pipon silmukatkin loin villapallon ohjeen mukaisella määrällä, mutta sitten halusinkin palmikkoa.Setti on kiva, mutta väri ei ole minun joten, eteenpäin lähtee tämäkin setti. Lanka saattaisi riittää vielä lapasiin. Mietin tykkäisiköhän 14 vuotias kummityttö?
 
 
Malli:      Sovellukset Villapallon Novitan klubiekstroihin lähettämistä ohjeista
Lanka:    Novita Mondo (kamapanjalanka) 25% villaa 75% akryyli
Menekki: n. 250 g
Puikot:   8  sukkapuikot (Novitan) pipossa ja 8 pyöröt (mitkälie) huivissa


Tänään kokeilen jännityksellä miten käy dominolapasilleni. Olen ne melkein valmiiksi neulonut. Lankana on
Johanneksen villapellava ja aion ne huovuttaa, kevyesti.

Sataa sataa ropisee koko ajan. Siitä iloitsen edelleen. Toivottavasti, ja näin uskon, tuo sade on siunauksen sadetta kuivan kesän jälkeen. On vielä edessä pitkä talvi ja kaivoissa toivoisi veden riittävän.

Ehkä vielä lapaspäivitystä tänään. Nyt lähden tarpomaan postilaatikolle.